• Новинка
Healeved 500шт Татуировка Самостоячая Чаша за Еднократна употреба Капачка За Мастило за Татуировки Притежателя на Лепило За Татуировки Инструменти на Мастило Чаша Пиг?

Healeved 500шт Татуировка Самостоячая Чаша за Еднократна употреба Капачка За Мастило за Татуировки Притежателя на Лепило

Buyers rating:
BGN 8.38

Налично

Капачки за пигмент : капачка за мастило за татуировки, Осигурява бързо и гигиеничное нанасяне на миглиЧаша за пигмент за грим : Отлично качество, капачки за мастило за татуировки, прозрачно мастило чаши за любители и професионални художници на татуировки.Титуляр лепило за вежди : и се пазете. Подходящи капачки за мастило за татуировки, предназначени за повторна употреба, така и за еднократна употреба.Еднократна чашка за пигмент : Позволява бързо да използвате капачки за мастило за татуировки и хигиенично да се прилага върху миглите.Еднократна капачка за татуировки : Еднократна капачки за мастило за татуировки за бърза и лесна за използване, не изискват почистване.Списък на пакетите 500 x Касети чаши с основните характеристики - Цвят : Прозрачен, за да проверите за татуировка в творчеството. - Материал : Пластмасови Инструменти. -Размер : около 16x8x8 см / 6,3x3,1x3,1 инча капачка с пигментными мастило. Висококачествени прозрачни мастилото чаши за любители и професионални художници, които татуировки с мастило. - Осигурява бързо и гигиеничное нанасяне на татуировка на мигли пред себе си чаша. - Подвижна за бързо и лесно използване, не се нуждае от почистване на еднократна чаша за пигмент. - за съхранение на пигмент или мастило за татуировки.Удобни за вашите консумативи за многократна употреба. подходящ е както за повторна употреба, така и за еднократна употреба в чаша за пигмент за грим.Информация за стоки, Принадлежности за Тези чашки за мастило са изработени от материал, практично и е превъзходен за използване. чаши за татуировки-шапки Са идеални за съхранение на полу-трайни пигменти за грим и мастило, както и лепило за удължаване на мигли.чашки за татуажа за грим Отлични комплекти за любителите на татуировки или професионални татуировщиков или козметика.

Подробности

Подобни продукти в категория

НАКАСЕ 80шт 7М1 9М1 7РМ 9РМ 12
  • Новинка
Оценки:

НАКАСЕ 80шт 7М1 9М1 7РМ 9РМ 12

【МАТЕРИАЛ】 е Изработен от висококачествени материали за КОМПЮТРИ и неръждаема стомана 【СЪВМЕСТИМОСТ

BGN 27.76
Narkysus Разход 40шт 1003RL 1209RS
  • Новинка
Оценки:

Narkysus Разход 40шт 1003RL 1209RS

[Кръгла ПОДЛОЖКА и кръг шейдер] 40 парчета от смесен размер, включително на 20 парчета, за всеки от 1003 RL1209 RS

BGN 0.67
Гъба за грижа Lincoln от микрофибър
  • Новинка
Оценки:

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър

Избършете го подсушете сОкото страна е идеален за отстраняване на петна.Страна от микрофибър отлично п�

BGN 2.67