• Новинка
Cicitop Зимата на Топло Птиче Гнездо на Папагал Хамак Висящи Люлки Легло Уютна Пещера Плевня Птици Убежище Двойно Легло Къща за Папагал Conure

Cicitop Зимата на Топло Птиче Гнездо на Папагал Хамак Висящи Люлки Легло Уютна Пещера Плевня Птици Убежище Двойно

Buyers rating:
BGN 6.48

Налично

1 Тази мека плюшена хамак изработен от отлично плюш и кристален кадифе, добре защитава любимите си птици от студ и задържа топлината, определено е топло и удобно убежище. Проектиран с помощта на въже на хижата за прижимания птици, ще ви е лесно да го поставите на правилното място или да се мотае като отлично място за спане, а също и удобен за носене. Тази птичья хижата ще си сладък попугаям или птичкам топла и удобна хижа за отдих, заслони, игри и сън.Мека комфортна палатка за сън може да облекчи птиците, както и стрес и да се гарантира им чувство за безопасност. Гнездо на птица snuggle hut е изпълнено във формата на кръгла пъна, което е идеално за тези птици, като папагали, папагали, неразлучники, вьюрки, също е подходящ и за други малки животни, като хамстери, катерица, таралеж и т. Материал : плюш, Тип : къща за домашни любимци, Цвят : жълт, размер : 11,5x16x15,5 см (4,53x6,30x6,10 инча).Пакетът включва : 1 x Птиче гнездо. Тази мека плюшена хамак изработен от отлично плюш и кристален кадифе, добре защитава любимите си птици от студ и задържа топлината, определено е топло и удобно убежище. Проектиран с помощта на въже на хижата за прижимания птици, ще ви е лесно да го поставите на правилното място или да се мотае като отлично място за спане, а също и удобен за носене. Тази птичья хижата ще си сладък попугаям или птичкам топла и удобна хижа за отдих, заслони, игри и сън.Мека комфортна палатка за сън може да облекчи птиците, както и стрес и да се гарантира им чувство за безопасност. Гнездо на птица snuggle hut е изпълнено във формата на кръгла пъна, което е идеално за тези птици, като папагали, папагали, неразлучники, вьюрки, също е подходящ и за други малки животни, като хамстери, катерица, таралеж и т. Материал : плюш, Тип : къща за домашни любимци, Цвят : жълт, размер : 11,5x16x15,5 см (4,53x6,30x6,10 инча).Пратката включва : 1 х птиче гнездо. 100% чисто нов и високо качество Функции : 1. Тази мека плюшена хамак изработен от отлично плюш и кристален кадифе, добре защитава любимите си птици от студ и задържа топлината, определено е топло и удобно убежище.

Подробности

Material:
Plush
Type:
Pet House
Color:
Yellow
Size:
11.5x16x15.5cm(4.53x6.30x6.10in)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.No retail package. :
2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Bird Nest :

Подобни продукти в категория