• Новинка
CARETOO / Облекло за малки Момчета, Джентльменские Екипировки, Подходящи За Новородени, Лятна Боди с Къс Ръкав и пеперудата + Шорти на подтяжках (0-18 м)

CARETOO / Облекло за малки Момчета, Джентльменские Екипировки, Подходящи За Новородени, Лятна Боди с Къс Ръкав и пеперудата

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Смес от памукЗакопчалката на бутон.Машинно или ръчно пране. 【Отлични тъкан】 : Дрехи за господин за новородени момчета, изработен от висококачествена памучна тъкан, която е много мека, лека и дишаща, по-добре предпазва кожата на детето.Опаковка : 1 * ризи-боди, 1 * шорти, 1 * папийонка, 1 * стягане. 【По-удобен】 : Гащеризон с къс ръкав за малки момчета има копчета в перинеума, закопчалка на бутони, удобни за носене и смяна на подгузника. 【Дизайн】 : Летни дрехи за новородени момчета, полукомбинезоны с еластичен колан и сменяеми бутони, което позволява на детето да се носят по-различни стилове.Регулируема превръзка може да осигури максимален комфорт на бебето. 【Различни поводи】 : Това сладко малко летни дрехи за малки момчета, подходящ не само за специални поводи като кръщенета, сватби, църквата, фотосесия, меню с коктейли на парти или рожден ден, но и е много подходящ за ежедневни дейности. 【Препоръчителна възраст】 : Подходящ за дрехи за новородени момчета 0-3 месеца, костюм за малки момчета 3-6 месеца, бебешки дрехи за момчета от 6-12 месеца, бебешки костюми за малки момчета на 12-18 месеца. забележка : всяко дете има своя собствена форма на тялото.Моля, следвайте информация за размера, за да изберете подходящия размер.

Подробности

Подобни продукти в категория

Columbia Baby Детска варежка Chippewa II
  • Новинка
Оценки:

Columbia Baby Детска варежка Chippewa II

100% Полиестер; 100% НайлонOMNISHIELD : Хайде, опитай се замърсяват.OmniShield помага да поддържате чиста и суха, издър

BGN 6.98