• Новинка
Защитни облицовки върху джантата на колелото на колата, Защита гуми, Предпазни Ленти От надраскване и удар, 16-20 инча, 4 бр. за модел Te-SLA 3 / Y-16 см, Червена

Защитни облицовки върху джантата на колелото на колата, Защита гуми, Предпазни Ленти От надраскване и удар, 16-20 инча, 4 бр.

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

✨【ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН】 : ниспровергайте концепция за модификация на автомобила, като се има предвид практичност и красотаЕфективно защитава ступицу колела и избягвайте високите разходи за ремонт. ✨【Материал от нейлонового влакна DUPONT】 : сигурност и защита на околната среда, висока устойчивост на удар, сила и издръжливост. ✨【ПРИМЕНИМАЯ МОДЕЛ】 : Разработен специално за модела 3 (2017 2018 2019 2020 2021 2022), тя може да осигури повече цветове, докато при тази на изискванията на всеки клиент, до размера. ✨【Начин за инсталиране на】 : разглобявайте гума, да се проветри, с автобус, инсталирайте защитен пръстен на колелото, след това напълнете с автобус въздух и инсталиране на гума. ✨Ето инсталационен видео : https : //youtu.be/YTd1m Bna2 Vs .След инсталацията факт за джантата на колелото на колата, те могат ефективно да защитите вашия автомобил, за да се предотврати появата на драскотини, реши скъпи проблем ремонт на главината на колелото за вас, мода и защита на подобряване на красотата на тялото.Ето инсталационен видео : https : //youtu.be/YTd1m Bna2 Vs 【Спецификация】 : Материал : материал, от нейлонового влакна Тегло на опаковката : 1,5 кг опаковка Размер : 60 × 60 × 10 см / 23,6 х 23,6 х 3.9 инча Опаковка включва : 4 × защитни дискове 【Функция】 : Специално проектиран за модела, 3, универсални колела 16-20 инча, е на разположение на повече цветове.Материал от нейлонового влакна, много висока якост и устойчивост на удар, безразрушителен монтаж, без никакви аксесоари, лесно отвалиться.【Инсталиране на 】 : 1. Свали гумата и освобождаване на въздух, излагайки край главината на колелото. Поставете защитен пръстен в ступицу и здраво дръжте го. С помощта на гумен чук накачайте шина, леко потупване по околовръстното на главината, за да защитно пръстен напълно прилегало. Задайте пълен комплект защитни пръстени в съответствие с метода, описан по-горе начин и да ги върна на оригиналния автомобил.

Подробности

Подобни продукти в категория