• Новинка
Диопсид Градуированный Клъстер друзы Необработен Естествен Необработен Кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен Проба на Камък на Майк?

Диопсид Градуированный Клъстер друзы Необработен Естествен Необработен Кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен

Buyers rating:
BGN 9.23

Налично

Клъстер диопсида друзи Необработен Естествен Необработен Кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен проба на КамъкКлъстер диопсида друзи Необработен Естествен необработен кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен проба на камък. размер : 1/2 "- 2" инча. ** Можете да получите по една класна стая парче по поръчка.Диопсид - това е скъпоценен камък на Майката-Земя, която използва вашия Коренова чакра, за да ви свърже с природните Елементи и благодат на Земята.Диопсид - това е высокоактивный камък за вашата духовна енергия и стимулиране на вашата божествена енергия по пътя към просветлението.Терминът диопсид идва от гръцките думи "ди" и "опсис", което означава "две" и "визия". Затова не е чудно, че този камък е считан от древните народи като символ на визуализация и понякога помещался на челото, за да предизвика добри сънища.Клъстер диопсида друзи Необработен Естествен Необработен Кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен проба на Камък.Клъстер диопсида друзи Необработен Естествен необработен кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен проба на камък. размер : 1/2 "- 2" инча. ** Можете да получите по една класна стая парче по поръчка.Диопсид - това е скъпоценен камък на Майката-Земя, която използва вашия Коренова чакра, за да ви свърже с природните Елементи и благодат на Земята.Диопсид - това е высокоактивный камък за вашата духовна енергия и стимулиране на вашата божествена енергия по пътя към просветлението.Терминът диопсид идва от гръцките думи "ди" и "опсис", което означава "две" и "визия". Затова не е чудно, че този камък е считан от древните народи като символ на визуализация и понякога помещался на челото, за да предизвика добри сънища.Диопсидовый точков клъстер друзи Необработен Естествен Необработен Кристал Изцеление Скъпоценен Камък Коллекционный Демонстрационен Проба на Камък.*** Бърза/Безплатна доставка в САЩ ***.

Подробности

Подобни продукти в категория

CLEMATIS БАХ, 20 МЛ
  • Новинка
Оценки:

CLEMATIS БАХ, 20 МЛ

Иновативен ще подобри вашето благосъстояниеИновативен ще подобри вашето благосъстояние.Спестете в к�

BGN 6.35