• Новинка
Метален корпус amBand 3 в 1, който е съвместим с Apple Watch Серия 6/5/4 SE /SE2 40 мм, здрав защитен броня W1 [се Превръща в модерна актуализация] с часовников механизъм винт + делото ?

Метален корпус amBand 3 в 1, който е съвместим с Apple Watch Серия 6/5/4 SE /SE2 40 мм, здрав защитен броня W1 [се Превръща

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

? [Моментално се превръща в Ultra] : метален корпус am Band - идеално допълнение към вашето Apple Watch!Пригответе се да бъдат засегнати дизайн 1 : 1, защитете своите часовници качеството на военен проба, насладете се на безпроблемно конфигуриранеНе се спирайте върху простота, направи изявление и покажете своя стил с помощта на Ultra look. ? [Висококачествен метален материал] : надстройка на своите Apple Watch с помощта на нашия висококачествен метален материал!Изработена от висококачествени метални сплави, нашата е точно копие във формат 1 : 1 различава стильностью, устойчивост и съвместимост с Apple Watch 6/5/4/SE/SE2 40 мм. Ултра look - това е идеалното решение за тези, които се нуждаят от висококачествен външен вид. ? [Възпроизвеждане на части в мащаб 1 : 1] : Всеки детайл Apple Watch Ultra е възпроизведен с висока точност.Ние сме подготвили всичко - от цифров часовников механизъм глава до корпуса и страничния бутон.Можете дори няма да забележите разликата между нашия случай и реална сделка.Бъдете готови да се чудя. ?️ [Защита на екрана с вдигнати краища] : Нашият корпус am Band W1 осигурява защита с вдигнати краища на 1,2 мм, като защитава часовника от твърди повърхности и надраскване, без забавяне на влагата и не намалява функционалността на сензорния екран.Изработена от материали с военно предназначение, здрава конструкция гарантира, че вашият часовник е винаги готов да посрещне всичко, което ще ви живот.Без да прави никакви компромиси с отзивчивост докосване на екрана можете да уверено да прекарва деня си, знаейки, че вашите часовници са напълно защитени. ? [Стилни часовници и гаранция] : направете Apple Watch наистина вашите с помощта на множество забавни и стилни набира и тапети за часа. изразете своя уникален стил и выделитесь от тълпата.Освен това, благодарение на нашия гарантийному обслужване за срок от 1 година вие можете да бъдете спокойни, знаейки, че покупката ви е напълно защитен от евентуални производствени дефекти.С am Band metal case вие купувате не само продукт, но и спокойствие. ? [Моментално се превръща в Ultra] : метален корпус am Band - идеално допълнение към вашето Apple Watch!Пригответе се да бъдат засегнати дизайн 1 : 1, защитете своите часовници качеството на военен проба, насладете се на безпроблемно конфигуриране.Не се спирайте върху простота, направи изявление и покажете своя стил с помощта на Ultra look. ? [Висококачествен метален материал] : надстройка на своите Apple Watch с помощта на нашия висококачествен метален материал!Изработена от висококачествени метални сплави, нашата е точно копие във формат 1 : 1 различава стильностью, устойчивост и съвместимост с Apple Watch 6/5/4/SE/SE2 40 мм.

Подробности

Подобни продукти в категория

Стикер/винетка Inlaystickers (B-299CC-WT)
  • Новинка
Оценки:

Стикер/винетка Inlaystickers (B-299CC-WT)

Материал : PET (полиетилен терефталат)Лесно се нанася и отстранява.Етикети няма да навредят на вашата кит�

BGN 3.81