• Новинка
Скоба за рафтове Cabilock, 2 бр. Контейнер-Органайзер за Дистанционно управление Секция за дома Кейса, Канцеларски материали, Органайзер за Химикалки, Подвижни Аксесоа?

Скоба за рафтове Cabilock, 2 бр. Контейнер-Органайзер за Дистанционно управление Секция за дома Кейса, Канцеларски материали,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Пластмасата Държач на дистанционното управление-лесен и стилен, подходящ за бани, хотели, дневни, спални, ресторанти, офиси и т. на Притежателя на дистанционното управление за маса, кутия за съхранение на моливи, държач за дистанционното управление, тава за дистанционно управление, органайзер за съхранение на дистанционното управление, органайзер за съхранение на CADDY, тенис на притежателя за моливи-Уникален стил, подходящ за подаръци за рожден ден, празнични подаръци и т. Настолен органайзер за моливи.Дървена КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - малък и изискан, той няма да ви отнеме твърде много място.Настолен органайзер-отделение - прост и стилен, подходящ за бани, хотели, дневни, спални, ресторанти, офиси и т. на срока за грим - Стилен дизайн ще ви помогне да подредите вашите неща, без да заема твърде много място. държач за четки за грим. Държач на дистанционното управление-лесен и стилен, подходящ за бани, хотели, дневни, спални, ресторанти, офиси и т. на Притежателя на дистанционното управление за маса, кутия за съхранение на моливи, държач за дистанционното управление, тава за дистанционно управление, органайзер за съхранение на дистанционното управление, органайзер за съхранение на CADDY, тенис на притежателя за моливи-Уникален стил, подходящ за подаръци за рожден ден, празнични подаръци и т. Настолен органайзер за моливи.Дървена КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - малък и изискан, той няма да ви отнеме твърде много място.Настолен органайзер-отделение - прост и стилен, подходящ за бани, хотели, дневни, спални, ресторанти, офиси и т. на срока за грим - Стилен дизайн ще ви помогне да подредите вашите неща, без да заема твърде много място. държач за четки за грим.Пакетът включва 1 x кутия за съхранение на Функции-Използване на висококачествени материали, траен и нов дизайн, подходящи за декорация на работния плот. -Материал : пластмаса Размер : 18,00 X10,00 X9,90 см /7,07 X3,93 X3,89 инча - Той е лек, малък, лесен за носене и съхранение, im - Това се прави, за да пести място!Ти си го заслужи! - Многоячеечное склад.

Подробности

Подобни продукти в категория

Магнитна Поставка За Чаши Strongway
  • Новинка
Оценки:

Магнитна Поставка За Чаши Strongway

Магнитна поставка за чашиИдеален за съхранение на бутилки с пистолет и други чаши.Сверхпрочный магнит �

BGN 1.00