• Новинка
BESTonZON 16 бр., Калъф за пресни Зеленчукови сосове, Съдове, Кухненски Титуляр за Хранителни Приспособления, Хладилник, фризер, Подвесная Стойка за подправки за Съхране?

BESTonZON 16 бр., Калъф за пресни Зеленчукови сосове, Съдове, Кухненски Титуляр за Хранителни Приспособления, Хладилник,

Buyers rating:
BGN 5.98

Налично

ПП ШТАБЕЛИРУЕМЫЙ контейнер за хладилник - широко се прилага в кухнята, хладилник, фризер, хол, офис и др Титуляр за пакети с подправки - може да се използва за съхранение на множество пакети с подправки, като например пакети за домати, горчица, сос и т., ВИСЯЩ шкаф за хладилник-Комплект от 8 организаторите за хладилник, достатъчно за ежедневна употреба . Мини-калъф за съхранение - е Изработен от полипропиленови материали и практични за продължителна употреба.Кутия за съхранение в хладилник-перфектния органайзер за съхранение в хладилник пакети за съхранение на сос, горчица и други подправки.В комплекта влизат 16 висящи кутии за хладилници Характеристики - Изработени от полипропиленови материали и практични за продължителна употреба на хранителни контейнери за килер. - Идеален подарък за нов дом за вашето семейство и приятели, подвесная кутия за хладилника. - Размер : приблизително 8,00 X4,50 X4,00 см / 3,14 X1,77 X1,57 инча, Органайзер за хладилник. - Цвят : както е показано на контейнери за съхранение в хладилник. - Материал : полипропилен попечител за съхранение на зеленчуци. - A за решаване на проблема за съхранение на пакети с подправки в хладилник в съд за хранителни продукти в хладилника. - Многофункционален, подходящ за хладилник, кухня, офис, кабинет, всекидневна, спалня и т., Кутия за съхранение на хладилника. - Може да се използва за съхранение на множество пакети с подправки, като например чай, горчичные торбички, опаковки за соса и т. Подвесная рафт на хладилника.Описание Товарастекляемый контейнер за хладилника, Подходящи за дома, хотела, ресторанта, и така нататък.Държач за пакети с подправки, Този продукт представлява набор от 8 висящи организаторите за охлаждане, произведени от полипропилен материал . Висящ шкаф за хладилник Изберете една за себе си.Мини-калъф за съхранение може да се използва за съхраняване на всички видове опаковки с подправки, като пликчета за сос, торбички, пликчета с горчица и др.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов FR-A540-11K FRA54011K
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов FR-A540-11K FRA54011K

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 21.15
Opoona - Nintendo Wii (актуализиран)
  • Новинка
Оценки:

Opoona - Nintendo Wii (актуализиран)

Разработен продуценти Arte Piazza от серията Dragon Questстил на живот и БОРБИ в развитието на отношенията при пос

BGN 62.40