• Новинка
SPORTS WORLD VISION 3 x Калъфи за контактни лещи Bear Range Забавно Сладко Животните Син цвят, лек, преносим и отличителен дизайн, Сладки и забавни калъфи за съхранение на контакт?

SPORTS WORLD VISION 3 x Калъфи за контактни лещи Bear Range Забавно Сладко Животните Син цвят, лек, преносим и отличителен

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

☑️ АВТЕНТИЧНИ И надежден материал : здрав материал, който е трудно да се повреди, без мирис, без тежки метали Уверете се, че всички те са за многократна употреба и безопасен за ежедневна употреба, не вредят на тялото и очите.Лесен за носене и е на път за ежедневните нужди на едно сигурно място.Калъф Bear добре обработена и е подходящ за меки контактни лещи.Майната-надолу на кутията също е много практичен и веднага се добавя. ☑️ ХУБАВО И забавно пътни НАСТИЛКИ СЪХРАНЕНИЕ : то е задължително за собствениците на лещи, защото лещи трябва да се съхранява на чисто място!Дизайнът му е направен по уникален начин, което му придава приятен облик.Да се търсят средства за привличане на вниманието, които са били използвани в пътуване.Много сладък вграден дизайн, който най-много харесва на децата и осигурява сигурността на вашите контакти. ☑️ КОМПЛЕКТ за вашия спътник В пътуването : калъф за контактни лещи лесно се побира в джоба, дамска чанта, дамска чанта, раница и багажа.Техните компактни размери позволяват да ги използвате навсякъде.Симпатичен и практичен пътен комплект за носене на контактни лещи.Можете да го носите професионално и в своите туристически обиколки, което ще ви помогне точно да защитите вашите контакти. ☑️ ЛЕК И ПОРТАТИВЕН : носене на контактни лещи са леки и компактни, което ги прави удобни за носене и закъснения в страната.Подходящ за домашна употреба или за пътуване.Запазва контактните лещи са в безопасност, когато не ги носите.Напълно водоустойчив пакети за пране повече да не се намокри.Той е лек на тегло и лесно за носене, където и да отидете!. ☑️ ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН : Калъф Bear изпълнена по атрактивен дизайн, съдържа всичко необходимо за съхранение на вашите контакти!Това е калъф за контактни лещи във формата на животно, изпълнен в толкова сладък начин, че ще ви стане удобно дневен пакет за защита на вашите ежедневни контакти.Вашите контакти осигуряват надеждна визия и служат чисто ясному визия. ☑️ АВТЕНТИЧНИ И надежден материал : здрав материал, който е трудно да се повреди, без мирис, без тежки метали. Уверете се, че всички те са за многократна употреба и безопасен за ежедневна употреба, не вредят на тялото и очите.Лесен за носене и е на път за ежедневните нужди на едно сигурно място.Калъф Bear добре обработена и е подходящ за меки контактни лещи.Майната-надолу на кутията също е много практичен и веднага се добавя. ☑️ ХУБАВО И забавно пътни НАСТИЛКИ СЪХРАНЕНИЕ : то е задължително за собствениците на лещи, защото лещи трябва да се съхранява на чисто място!Дизайнът му е направен по уникален начин, което му придава приятен облик.

Подробности

Подобни продукти в категория