• Новинка
Angoily 12 бр. за Поддръжка на Жп модел Въртящи Творчески Златни Скоби Задната Опора Имитация на Винта Държач Мольберта Лесна Поставка за бутони с Инструмент за печат н?

Angoily 12 бр. за Поддръжка на Жп модел Въртящи Творчески Златни Скоби Задната Опора Имитация на Винта Държач Мольберта Лесна

Buyers rating:
BGN 6.38

Налично

ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОДКРЕПА на РАМКИ - Рафтове за търговски изложения на продукти, изработени от трайни материалиБУТОН за ЗАВЪРТАНЕ на РАМКИ ЗА СНИМКИ - идеална алтернатива на старите или счупени притежателите на кадъра.ЖЕЛЯЗНА поставка за снимки - След инсталиране на принципа на триъгълна стабилност е формирането на стабилна носеща конструкция с рамка, което е просто и удобно.СКОБИ за рамки за снимки - можете да ги инсталирате на обратната страна на рамки за снимки, а след това и надеждно фиксиране на снимка на вашия работен плот, за да направи живота си по-удобен.ПОСТАВКА за мольберта с фоторамкой - тя предпазва рамка за снимка от падане.Това е практично и евтино .Какво чакате?Вземете вашата резервацията си веднага!.Осъществяване списък на 12 x скоби за рамки Характеристики - Размер : 13,40 X5,00 X0,50 см / 5,27 X1,97 X0,20 инча скоба за рамки за снимки. - Материал : Желязо скоба желязна дограма. - Подходящ за дома, офиса и студия, можете да го използвате навсякъде, където искате да фоторамка имаше плоски бутони на завоя. - Незаменим аксесоар за фото рамки, ти им стои стабилно и по-добър дисплей инструмент за поддръжка на рамки. - Цвят : Златист скоба референтна рамка. - Цялостния дизайн на продукта е проста и е щедър.Прост притежателя на желязна рамка за декорация рамки. - Инсталиране и експлоатация, прости и практични, както и удобен за използване на скоба за рамки за снимки. - Това може да предпази рамка за снимка от падане.Това е един практичен и ниска задна стойка за рамки за снимки.Информация за ТоварахфотоРамка Поставка за мольберта Търсите професионална стойка за рамки?Търсите солидна рамную стойка, която може да поддържа вашата дограма?Ако е така, моля, не гледайте по-далеч!Нашата професионална стойка за рамки за картини определено могат да отговорят на вашите нужди.Скоби за фото рамки - това е вашият най-добър избор.

Подробности

Подобни продукти в категория