• Новинка
Lelepet Чанта-Переноска За дребни Животни, Преносим Сгъваема Чанта за Хамстер с Подвижни Регулируеми пагон, Дишаща Пътна Чанта с цип за Таралеж, Катерица, На Планер, За?

Lelepet Чанта-Переноска За дребни Животни, Преносим Сгъваема Чанта за Хамстер с Подвижни Регулируеми пагон, Дишаща Пътна Чанта

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

-2 начина на носене, удобни и стилни - Чанта-переноска за морски свинчета с пагон, освободи ръцете си. -Метална кука е трайна употреба. -Внимание към детайла, изящна изработка. -Лека и сгъваема. -Красива розово-червена, проста и модерна. [Висококачествен материал] : Чанта-переноска за домашни любимци, произведени от антишелковых материали, пластмасова мрежа и перлата на памук, които са трайни и тяхното не е лесно да се скъса.Висококачествени метални профили и добре обтягивающий дизайн на ръбовете правят чантата е по-стабилна и напреднали. [Лесен за носене] : 2 начина за носене.Тази чанта е оборудвана не само с ръчен колан, но и сменяем пагон, и ще можеш да се справиш с дължина на пояса в зависимост от вашите нужди, изберете по-удобен начин за пренасяне. [Обмислен дизайн] : От двете страни на чантата има цип, осигуряващи максимален достъп за домашни любимци, дишаща мрежа не само осигурява по-малък домашен любимец достатъчна вентилация през цялото време, но и ни позволява да се наблюдава състоянието на домашен любимец и да общуват с него. [За различни малки домашни любимци] : Тази чанта осигурява комфортни условия за излизане на домашни любимци на улицата.7" (Lxwxh), е подходящ за малки животни, като хамстери, плъхове, таралеж, заек, захарен планер, чинчила, морско свинче, протеини и други малки домашни любимци с тегло до 6.To за да чанта-переноска не е твърде малка, моля, внимателно измерва с размера на малко животно и го сравнете с размер на чанта, преди пускането на поръчката. [Преносим спътник в пътуването] : Тегло чанта е само 0,33 паунд, тя е лека и се сгъва, така че можете да го използвате, за да вземат своите домашни любимци на почивка, а когато отидете в парка, кафе, офис или на ветеринар, пътна чанта - вашият най-добър избор.В сравнение с оттеглянето на кучета и котки, разходка с катерички, зайци, хомяками неприятно, в края на краищата, не можете да използвате каишка, да се обвърже таралеж, така че, когато трябва да ги спра, просто се нуждаят от специално разработената чанта за малки домашни любимци, дайте пушистому приятел възможност да се насладите на прекрасна природа, на чист въздух.

Подробности

Подобни продукти в категория