• Новинка
Очна линия с активирането на вода GLAHORSE, луминесцентна боя Blacklight с ултравиолетова светлина, очна линия 12 ярки цвята в 6 цвята за торта, боя за грим за лице и тяло, худо?

Очна линия с активирането на вода GLAHORSE, луминесцентна боя Blacklight с ултравиолетова светлина, очна линия 12 ярки цвята

Buyers rating:
BGN 5.99

Налично

【Виолетова светлина свети, когато няма светлина】 Комплект от 6 подводок за очите "Торта" свети в ултравиолетова и черна светлина, аз мога да размазване и функция за защита от прехвърляне на Вашият цвят не потускнеет, докато не бъде изтрит 【Многоцветен забавно】 Покажете своите творения на кожата в 12 цвята - травянисто-зелен, син, сиреневом, purple, червено, ярко оранжево, ярко розово, светло розово, светло синьо, синьо, ярко жълто, светло жълто, за да създаде свой уникален дизайн.Тази неонова боя е лесна за използване.Отличен за colorization на лицето, тялото и дори молив за очи. 【Виолетова светлина свети, когато няма светлина 】 Комплект от 6 подводок за очи за торта свети в ултравиолетова и черна светлина, аз мога да размазване и функция за защита от пренасяне, цветът не е потускнеет, докато не бъде изтрит. 【Лесна употреба и почистване】 Нанесете на влажна четка UV-светящуюся боя за лице и тяло, активированную вода, добавете съответното количество вода, за да получите молив крем консистенция, леко нанесете върху клепачите, лицето и тялото, най-накрая да ги премахнете. Можете да се измие грима с топла вода и сапун. 【Идеален за карнавали и фестивали】 Изразете себе си във всеки голям клуб, карнавал, парти, Коледа, музикален фестивал и навсякъде с ултравиолетова светлина.Те и двете светят по цял ден, а това означава, че ги вижда и когато естествената светлина, така че опитайте, и ще бъде най-ярка в страната. 【Multicolor Забавни】 Покажете своите творения на кожата в 12 цвята - травянисто-зелен, син, сиреневом, purple, червено, ярко оранжево, ярко розово, светло розово, светло синьо, синьо, ярко жълто, светло жълто, за да създаде свой уникален дизайн.Тази неонова боя е лесна за използване.Отличен за colorization на лицето, тялото и дори молив за очи.

Подробности

Подобни продукти в категория