• Новинка
Спирала за мигли Bf30dtl-4 не е Лесно да избледняват, скручивается, както влакна дълга и тънка приставка-четка за спирала утолщены, водостойки, не попиват потта и лесно ?

Спирала за мигли Bf30dtl-4 не е Лесно да избледняват, скручивается, както влакна дълга и тънка приставка-четка за спирала

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Коса за удължаване на миглите : Има нашата ексклузивна четката на спирала, която се огъва, за да се придаде обем и удължаване на всяка ресничките от корените до връхчетата; Тествана на очен лекар и с алерголог, подходящ за чувствителни очи и за тези, които ги носиКойто може Многократно гребен четка и боя в корените на миглите, без да се притеснявате, че вашите мигли sours.Тази влакнести спирала осигурява устойчивост в рамките на 24 часа, не е лепкава, и запазва консистенцията, като придава красив външен вид.Тази спирала е идеално място за парти, концерт, фестивал, костюмированной парти или тържество.Вашите мигли Ще Блесне В Светлина.Както и да нанесете Го на Своите Вежди, За да Им е Още по-голяма красота.Може да бъде Подарено на Нея, на Майка си, Момиче, Жена като Уникален Подарък.Това е най-добрият подарък за грим за Деня на Свети Валентин, Ден на майката, Коледа, годишнина и рожден Ден. Спирала за мигли Bf30dtl-4 не е лесно да избледняват, скручивается, както влакна дълга и тънка приставка-четка за спирала утолщенное, водонепроницаемое, защитено от пот и лесно се поддава на кондиционированию. Mascara Mascara лесно да избледняват, скручивается, както влакна дълга и тънка приставка-четка за спирала утолщенное, водонепроницаемое, защитено от пот и лесно се нанася 5 ml Материал : пластмаса Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има лек цвят разликата. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 45 грама опаковка Размер : 13,3x7,5x3,3 см (Допуска се отклонение на 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

Подробности

Подобни продукти в категория

Извод за устни Farmasi, 1 г. (212)
  • Новинка
Оценки:

Извод за устни Farmasi, 1 г. (212)

Благодарение на своята мека текстура очертава контурите на устните с професионална прецизностОсигуря�

BGN 2.67