• Новинка
Комплект Резервоари за водно охлаждане, Помпена Система за Пълнене за охлаждане на процесора 800Л/Ч, Резервоар, Помпа за Водно охлаждане, Цилиндричен Резервоар Охла?

Комплект Резервоари за водно охлаждане, Помпена Система за Пълнене за охлаждане на процесора 800Л/Ч, Резервоар, Помпа за Водно

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

☬【Разход на 800Л / ч】 Разход на 800Л / ч осигурява изключително ефективно отвеждане на топлинатаКомплект за водно охлаждане на КОМПЮТЪР, произведени с помощта на precision craft много експерти. ☬【Мощна охлаждаща способност】4-метров налягане на подаване предоставя една много мощна охладителна способност.Течността, работещи охладител corsair се отличава с висока производителност. ☬【Удобна настройка】 Интегриран резервоар за вода и помпа прави инсталацията много удобен и издръжлив. ☬【Мулти-ниво на защита】 мулти-ниво на защита осигурява безопасна експлоатация.А високото качество на комплект за водно охлаждане corsair ви позволява да запазите висока производителност в продължение на дълго време. ☬【Е изработен от качествен материал】 Помпа за водно охлаждане е изработен от алуминиева анод + материали PMMA, лесен за практическото използване, което го прави все по-популярни. Разход на 800 л / ч прави отвеждане на топлината е много ефективно.И това е направено с помощта на прецизно занаяти от много експерти. 4-метров налягане на подаване предоставя една много мощна охладителна способност.Течността, работещи процесора охладител се характеризира с висока производителност. Интегриран резервоар за вода и помпа прави инсталацията е много лесна, а течността, работещи процесора охладител corsair е здрава. Мулти-ниво на защита осигурява безопасна експлоатация.А високото качество на комплект за водно охлаждане на графичния процесор ви позволява да запазите висока производителност в продължение на дълго време. Резервоар за водно охлаждане е изработен от алуминиева анод + материали PMMA, водна помпа corsair лесен за практическо използване, която набира голяма популярност.Параметри : Тип на продукта : Компютърен вградена водна помпа с водно охлаждане от T virus Модел : За PUB-FS6 MB-19 Материал : Алуминий анод + PMMA Номинален ток : 0.7 A Номинална функция : 8 W Налягане на помпата : прибл. Разход на помпа 4 м / 13,12 ft : прибл.

Подробности

Item Type:
Computer water cooled T virus integrated water pump set
Model:
For PUB-FS6MB-19
Material:
Aluminum anode + PMMA
Rated Current:
0.7A
Rated Function:
8W
Pump Head:
Approx. 4 m / 13.12 ft
Pump Flow:
Approx. 800L/H
Starting Voltage:
7V
The Highest Voltage:
13.5V
Power Connector:
Large 4P (plug power) + small 4 pin (plug the motherboard, support for PWM speed control)
Color:
Black / Silver (optional)
Package List:
1 x Integrated Water Pump:
2 x Rubber Gasket :
2 Pack x Screw:
2 x I-Type Bracket:
2 x Round Buckle:

Подобни продукти в категория