• Новинка
Винт болт с Aopin е Подходяща за отвори с диаметър 5/16 (8 мм), мъжки M6x80 Мм, крепежни болтове за ключалката на колана за Задължителни албуми, албуми Кожени Седла, Портмоне?

Винт болт с Aopin е Подходяща за отвори с диаметър 5/16 (8 мм), мъжки M6x80 Мм, крепежни болтове за ключалката на колана за

Buyers rating:
BGN 8.06

Налично

Приложимо диаметър на отвора : 5/16" (8 mm), диаметър на главата : 12,8 мм, Спецификация на конец : M6; Външна резба 80 мм, външна резба 12 мм, спецификация шест двустранен гнезда 4 mm Това е перфектният избор за елегантни албуми, декоративни чанти, колани, кожени яки, сандали, обувки, кожени чанти, каски и т. Подходящ за всички видове художествени и кожевенных занаяти, а също и за направата на дрехи със собствените си ръце. също така се използва за определяне легла, маси, столове и други мебели.Използвайте бормашина или перфоратор с 0,5 мм по-голям диаметър обхващаща пръчка, за да отвори дупка, поставете винт и гайка от двете страни на блокиран предмет, след това използвайте шестостенния ключ, за да го регистрира.Характеристика на прецизна ръчна дърворезба, изработена от материал от неръждаема стомана, антикорозионна.Дебелината на фиксируемого на предмета трябва да бъде по-малко от 95% от цялата дължина на пръта, винт и гайка, в противен случай тя няма да бъде затегнати.Приложимо диаметър на отвора : 5/16" (8 mm), диаметър на главата : 12,8 мм, Спецификация на конец : M6; Външна резба 80 мм, външна резба 12 мм, спецификация шест двустранен гнезда 4 mm. Това е перфектният избор за елегантни албуми, декоративни чанти, колани, кожени яки, сандали, обувки, кожени чанти, каски и т. Подходящ за всички видове художествени и кожевенных занаяти, а също и за направата на дрехи със собствените си ръце. също така се използва за определяне легла, маси, столове и други мебели.Използвайте бормашина или перфоратор с 0,5 мм по-голям диаметър обхващаща пръчка, за да отвори дупка, поставете винт и гайка от двете страни на блокиран предмет, след това използвайте шестостенния ключ, за да го регистрира.Характеристика на прецизна ръчна дърворезба, изработена от материал от неръждаема стомана, антикорозионна.Дебелината на фиксируемого на предмета трябва да бъде по-малко от 95% от цялата дължина на пръта, винт и гайка, в противен случай тя няма да бъде затегнати.

Подробности

M6; Male Thread 80mm, Female Thread 12mm, Hex Socket Specification 4mm. :

Подобни продукти в категория