• Новинка
Kairry Стенни Играчки от коча билка, 3 Опаковки, детски Играчки от коча билка е за Котки, Облизывающие Почистване на Зъбите, Играчка-Топка За Котки, Стенни Лакомства за ?

Kairry Стенни Играчки от коча билка, 3 Опаковки, детски Играчки от коча билка е за Котки, Облизывающие Почистване на Зъбите,

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

【ТРИ РАЗЛИЧНИ ВКУСА】Топки от коча билка, изработени от чисти натурални растителни екстракти и не съдържат никакви вредни вещества, така че вашия любим човек котенку не нанасят вредаВключва 3 различни вкуса, всеки от които ще събуди интерес на вашата котка към игра. 【ПОДДЪРЖАЙТЕ ЗДРАВЕТО на ВАШАТА КОТКА】 Това може да помогне на котката да премахнете кичури козина, се коригира работата на червата и намаляване на неприятното настроение и стрес. 【Въртящ се дизайн на 360 °】Въртящата се топка за скуош за котки ще се върти на 360 °, заедно с езика на вашата котка, чрез добавяне на още по-голямо удоволствие на вашата котка.Основата е изработена с помощта на двустранно лепило, което може да бъде много здраво прикрепен към гладка повърхност. 【НАПРАВИ котката си по-щастлив】 Тази играчка за котки привлича котки, които не могат да устоят на игри и лизания, като помага на котятам се справи с депресията и изчерпването, чрез адаптиране на техните емоции и да влизат в възбуда, котки могат да хапят, мачка и завъртете топката колкото си пожелаете.Направете котката си щастлива. 【ВНИМАНИЕ】 въз основа на сегашните ни опити, не всички котки са заинтересовани в телца от коча билка, тъй като реакция на кошачью мента генетична, и котятам под 3 месеца, то може да бъде безинтересно.Ако котката не се интересува, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние веднага ще ви възстановим парите си в пълен размер.

Подробности

Подобни продукти в категория