• Новинка
Healeved 27 Бр. Лъжица за Крема, Метални Лъжици, Лъжици За Смесване, Инструменти За Масаж на Лицето, Козметичната Лъжица за Депилация, Козметична Гребло За Смесване, Лъжи?

Healeved 27 Бр. Лъжица за Крема, Метални Лъжици, Лъжици За Смесване, Инструменти За Масаж на Лицето, Козметичната Лъжица

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

МАЛКА ЛОПАТОЧКА за ГРИМ - удобен за носене в косметичке или багажа за пътуванеЛЪЖИЦА ЗА КРЕМА ЗА ЛИЦЕ - по-малко, и дръжте крем чисти от прах.ЛОПАТОЧКА ЗА НАНАСЯНЕ на ГРИМ - Можете да разпространявате, се смесват и се маже крем за лице във всички случаи.МАЛКА ЛОПАТОЧКА ЗА ГРИМ - позволява да приемате козметика от вашите бутилки за по-малко разходи и да я поддържа чиста.ЛЪЖИЦА ЗА СМЕСВАНЕ - може да бъде лъжица за крема за очи, лъжица за крема за лице, лъжица за маски за лице и лъжица за грим.Списък на пакетите 27 x Лъжица за грим Характеристики -Материал : малка козметична лопаточка от с сплав -Размер : 6,00 X1,20 X0,30 см 2,36 X0,47 X0 Инструмент за грижа за кожата. -Цвят : златен, сребърен, лъжица за маски за лице от розово злато - Може да бъде лъжица за крема за очи, лъжица за крема за лице, лъжица за маски за лице и козметични лопаточками за грим. - Произведен от материал, който може да бъде време на козметична шпатула за смесване. - Изящна изработка и красив външен вид осигуряват популярността му лопаточке за грижа за кожата. - Мини-шпатула за грим ви позволява да приемате козметика от вашите бутилки са по-евтини и да се поддържат чисти. - Не трябва да се прилага в очите или лицето с пръсти, за да запазите ноктите си чисти от козметика.Описаниетоваров Средство за грим Търсите твърда, но в същото време козметична лъжица?Търсите твърда, достойно за доверие козметична лъжичка, която е в състояние да продължи ви определен срок?Ако , не гледай нататък!Нашият комплект лъжички за грим премиум-клас трябва да отговарят на вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория

RYOR Duo Активен Крем SPF 15
  • Новинка
Оценки:

RYOR Duo Активен Крем SPF 15

висок фактор за защита кожата SPF 15 едновременно защитава и овлажнява вашата кожа забавя разрушаването �

BGN 1.33