• Новинка
HNHYNSY Стойка за обувки, Коридор, Двойна стойка за обувки Многофункционална Стойка за обувки Баня Хол Домашен Рафтове За съхранение на Рафт за обувки (Размер: Голям)

HNHYNSY Стойка за обувки, Коридор, Двойна стойка за обувки Многофункционална Стойка за обувки Баня Хол Домашен Рафтове За съхранение

Buyers rating:
BGN 22.10

Налично

Издръжлив бамбук конструкция, това е универсална поставка за обувки с меки седалки, които осигуряват удобно място за смяна на на обувкитеДвуетажна; побира около 6-8 чифта обувки.Направете дома си по-чист и опрятнее.Скриване на хранилището; отваряне на мат, и под него ще кутия за съхранение на вещи.Тук можете да поставите не само обувки, но и други неща.Лесен монтаж : Включва оборудване и инструкции за монтаж; монтаж отнема само няколко минути.Размер на продукта : 70 см. * 45 см (дължина * ширина * височина).Издръжлив бамбук конструкция, това е универсална поставка за обувки с меки седалки, които осигуряват удобно място за смяна на на обувките.Двуетажна; побира около 6-8 чифта обувки.Направете дома си по-чист и опрятнее.Скриване на хранилището; отваряне на мат, и под него ще кутия за съхранение на вещи.Тук можете да поставите не само обувки, но и други неща.Лесен монтаж : Включва оборудване и инструкции за монтаж; монтаж отнема само няколко минути.Размери на продукта : 70 см. * 45 см (дължина * ширина * височина). Заглавие : Проста пейка за обувки /шкаф за обувки Стил : модерни лекота Размер : 70 см. * 45 см (дължина * ширина * височина) Монтаж на : изисква се сглобяване (с инструкции за инсталиране) Място на използване : входно антре, спалня, кабинет, хол и т. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. В комплекта не са включени елементи, различни от щанд за обувки, показан на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Поради ръчно измерване, моля, допуска се разлика до 1-2 см, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Гаубица при гмуркача
  • Новинка
Оценки:

Гаубица при гмуркача

Невероятно детализированное оформяне на украсете вашият аквариумОтлично място за почивка без стрес за

BGN 34.20