• Новинка
Комплект аксесоари за сверлильной четки, 16 предмети с Полировальной гъба, Гъба за почистване, удлинителем, Набор от четки за почистване на Електрически бормашини, ?

Комплект аксесоари за сверлильной четки, 16 предмети с Полировальной гъба, Гъба за почистване, удлинителем, Набор от четки за

Buyers rating:
BGN 23.60

Налично

① Набор от мощни скрубберных четки 16 в 1, включващ 5 найлонови четки с различни размери (2-инчов бяла мека четка, жълт средно конична четка, 4-инчов жълт средна четка, 5-инчов куха четка и 5-инчов червена телена четка), също така и в комплект 6 броя почистващи тампони с различна твърдост. Част 3 гъби за миене, 1 част от съответния connector за чистач и 6-инчов удължител. ② Универсални аксесоари за бормашини и четки - този набор от дрелей и четки позволява да извършва всички видове почистване, много подходящ за фугиране на фуги, бани, тухла, вътрешна украса, мивки, душ кабини, тоалетни чинии, плочки, мрамор, керамика, килими, автомобили, колела, почистване на повърхности в бани.Освен това, ексфолианти може да се използва за премахване на минерали с прибори и кухненски мивки.Найлон четина не поцарапает повърхността на плочките в банята и душа. ③ По-бързо и дълбоко почистване с 6-инчов удължител позволява почистване на трудно достъпните места, напр. област на нещата, това е вътрешната страна на тоалетната чиния.По-дълги накрайник позволява надеждно заключване зъби и се упражнява прецизен контрол.Изпълняване на сложни задачи по почистването по-бързо и добивайтесь по-дълбоко почистване.Това определено е добър партньор за почистване на вашия дом. (С изключение на тренировка). ④ Е Подходящ за повечето тренировки-четки power scrubber са подходящи както за въжени, така и за акумулаторни дрелей или шокови устройства, от стомана вал 1/4 инча, лесен за използване бормашина безопасен за използване, може бързо свързване, като поставите директно в една тренировка, а след това просто да се засилят и да се превърне в мощен инструмент за почистване. ⑤ Аксесоар за четки от устойчив материал -Набор от аксесоари за четка е направена от твърда четина, с която лесно се надраска, и има висока химическа устойчивост, което прави тази твърда четка надежден избор за инструменти за почистване с дълъг срок на служба.Многофункционален мощен комплект за почистване чистач Набор от аксесоари за сверлильной четка е направена от твърда четина, не се драска и е с висока химическа устойчивост, така и тази твърда четка е надежден избор за инструменти за почистване с дълъг срок на служба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Лек, Гъвкав Стъргало Cham Лесно
  • Новинка
Оценки:

Лек, Гъвкав Стъргало Cham Лесно

Размери : Около 101 / 4 "L x 31 / 2"w x 11 / 2"H ГЪВКАВ : прилепнала към каросерията на превозното средство при отстр�

BGN 2.00