• Новинка
ZYZMH Акумулаторна Помпа 12v 150 Psi За помпане на Гуми Безжичен Преносим Компресор Дигитален Авто помпа за гуми за Колата (Цвят: D)

ZYZMH Акумулаторна Помпа 12v 150 Psi За помпане на Гуми Безжичен Преносим Компресор Дигитален Авто помпа за гуми за Колата (Цвят:

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Безжична дизайн и компактни мини-размери правят въздушен компресор преносим и лесен за управление с една ръкаКомпресора е готов само за 4 етапа.Течнокристален дисплей се показва налягането на въздуха.Подходяща за помпане на автомобилни гуми, когато те не са достатъчни, и за цялостно напомпване на колоезденето и мотоциклетни гуми;.Електрическа въздушна помпа е снабден с 4 переключаемыми единиците за измерване на налягане (паунд/кв. инча, БАР, KPA, KG /CM2).При достигане на определения на налягането в компресора се изключва автоматично. Максимално налягане е около 150 паунда на квадратен инч.Безжична дизайн и компактни мини-размери правят въздушен компресор преносим и лесен за управление с една ръка.Компресора е готов само за 4 етапа.Течнокристален дисплей се показва налягането на въздуха.Подходяща за помпане на автомобилни гуми, когато те не са достатъчни, и за цялостно напомпване на колоезденето и мотоциклетни гуми;.Електрическа въздушна помпа е снабден с 4 переключаемыми единиците за измерване на налягане (паунд/кв. инча, БАР, KPA, KG /CM2).При достигане на определения на налягането в компресора се изключва автоматично. Максимално налягане е около 150 паунда на квадратен инч.

Подробности

Подобни продукти в категория