• Новинка
Плюшен Играчка за Кучета D KING D KING Въже, детски Играчки за малки кученца от никнене на млечни зъби, Играчки за теглене на въже (миеща мечка)

Плюшен Играчка за Кучета D KING D KING Въже, детски Играчки за малки кученца от никнене на млечни зъби, Играчки за теглене

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Супер сладък】 Този плюшен играчка за кучета ярки цветове - очарователен герой, който ще привлече интереса на вашето куче и не ще даде да се отегчишКучето ще се проведе часове забавление с тези красиви играчки за кучета.Всяка кучето го хареса. 【Здравословен дизайн】 Подходящ размер, което означава, че вашите кученца могат да се дъвчат и да играе, без да се притеснявате за това, че проглотят или подавятся.Благодарение на информационните хлопчатобумажному какъвто и да е материал, той няма да навреди на венците и устната кухина.Всъщност, това помага до известна степен за подобряване на проблеми с грижите за кучешки пастью. 【Трайни играчки】 Тази дъвка играчка за кучета е изработена от безопасни и висококачествени плюшено полиестерни влакна, плътна тъкан с трайни бода, които да гарантират, че те продължават по-дълго и ще доставят огромно удоволствие както на вас, така и за вашето кученце.Това е чудесен подарък за малки и средни кучета. 【Повече функции】 тази плюшени скрипучей играчки за кучета има наперен звук вътре.Това веднага ще привлече вниманието на вашето куче.Играчки на дръжки и крака, изработени от твърда памучна въже, могат да бъдат гъвкави и проточи, много подходящи за никнене на млечни зъби и игра на дърпане на въже. 【Полезни съвети】 Тези играчки могат да се перат в машина, и те са лесни за почистване.Както и с всякакви други играчки за кучета, препоръчваме да играят под надзор, а не с агресивни тежки жвачками.Всички покупки ще получат нашето добро сервизно обслужване.Всеки път, когато възникне проблем с вашия продукт, ние искрено ще ви помогнем да се справят с нея. 【Супер сладък】 Този плюшен играчка за кучета ярки цветове - очарователен герой, който ще привлече интереса на вашето куче и не ще даде да се отегчиш.Кучето ще се проведе часове забавление с тези красиви играчки за кучета.Всяка кучето го хареса. 【Здравословен дизайн】 Подходящ размер, което означава, че вашите кученца могат да се дъвчат и да играе, без да се притеснявате за това, че проглотят или подавятся.Благодарение на информационните хлопчатобумажному какъвто и да е материал, той няма да навреди на венците и устната кухина.

Подробности

Подобни продукти в категория