• Новинка
Държач за метли и парцали JNN Без притежателя за бормашини Стенен Държач за 3 опаковки, Бял, ABS, Предна вмъкване (тип A)

Държач за метли и парцали JNN Без притежателя за бормашини Стенен Държач за 3 опаковки, Бял, ABS, Предна вмъкване

Buyers rating:
BGN 4.80

Налично

Държач за метла и парцалДържач за метла и парцал. 1 Голям размер, висока носеща способност на 2 Липса на пробиване, лесен монтаж Здрава самозалепваща определяне, няма да навреди на стената от пробиване.Просто премахване на лепило, с дюза за парцал и заключете дюза за метли в правилната позиция, за да завършите инсталацията, спестявайки време и усилия. 3 Водоустойчив, защитен от ръжда, противоскользящий Основната сграда на бижута е изработен от материал ABS, дизайн проста и красива, водоустойчив и защитен от ръжда.Механизъм с катарама изработена от силикагел, който може автоматично да регулира размера в съответствие с различна дебелина на пръчка парцал, за да се предотврати подхлъзване. 4 Приложение в няколко сценарии на Това монтиране на стена за метли е ефективен начин за организиране на метли, швабр, стикове за голф, чадъри и други захламленных битови инструменти.Стенен монтаж на стелажи за метли ще ви помогне да спестите много място за вашата баня, гараж, кухня, градина, навес, мазе, тераси и така нататък.Съвети за инсталиране : 1 Сотрите прах и мазни петна от мястото на инсталацията и се съхранява на повърхността е суха и гладка. 2 Внимателно отстранете защитното фолио лепило.Не докосвайте шпону ръце, за да се прах не влияе на сцеплението. 3 Не приклеивайте продукт на щелям в стената по време на инсталацията. 4 При приклеивании плътно стиснете се монтира продукт, напълно да излезе въздуха от лепило. 5 се използва най-Добре установен продукт в извънработно време.

Подробности

Подобни продукти в категория

C NiCd батерия с первази (3000 mah)
  • Новинка
Оценки:

C NiCd батерия с первази (3000 mah)

Спецификации : Размер : C Капацитет : 3000 mah Химичен състав : nicad (Ni Cd) Напрежение : 12 Марка : Жълт кран С точечн

BGN 3.00
18 Флип Еторе Брасса Назад
  • Новинка
Оценки:

18 Флип Еторе Брасса Назад

Устройството съдържа като стъргалка, за миене на прозорци, така и ракелМоже да се използва отделно или з

BGN 29.07