• Новинка
Завеса за душ Gixige Highland Cow В стил фермерска къща в западен стил, Смешни Селски Принт с Изображение на Длиннорогого Бик и Космат едър Рогат Добитък, Модерен Цветен Ком?

Завеса за душ Gixige Highland Cow В стил фермерска къща в западен стил, Смешни Селски Принт с Изображение на Длиннорогого

Buyers rating:
BGN 6.50

Налично

Бързо придайте на вашата баня свеж вид с помощта на тази завеси за душ с принтом GIXIGE!Материал : Полиестер.Тегло костюми : 460 г. Размери на : 60x72 инча (152x183 см). ♥ Размер и материал : размер на 60 "* 72" е подходящ за душ /вана всеки стандартен размер и работи с прави или извити душ пръчки.Завеса за душ get naked cow е изработена от 100% висококачествен полиестерен плат, който е водоустойчив, быстросохнущей, здрава и лека, запазва своя дом чист и свеж. ♥ Специален модел : Нашата завеса за баня от волска кожа, вълна има класически мотиви от шотландия високопланинско крави и цветове, които веднага изпълват вашата баня енергия.Завеса за душ от волска кожа, плат, изработен по технология за печат с изображение с висока разделителна способност, което осигурява дълготрайна употреба, без да замира.Красиви и ярки шарки, ясна и реалистична печат ще направи вашата баня идеалното място за една приятна за къпане. ♥ Многофункционална душ завеса : баня, хотел, аксесоари за врати завеса, душ завеса на прозореца на банята, душ завеса за разделяне на стаята, душ завеса за стая в общежитието, завеса за гардероб, кола завеса за пътуване, на фона на партита и т. ♥ Лесно да се мотае и утяжелить подгъва : Ние ще ви дадем 12 куки, можете да лесно да се мотае тази завеса за душ от космати крави за няколко минути.Долната част на завесата за душа изпълнена с утяжеленным ръб, който осигурява тегло и устойчивост, за да завеса за душа остава на място и не прилипала на краката си. ♥ Осигуряване на неприкосновеността на личния живот и грижи : Завеса за душ бул пропуска достатъчно светлина, за да украсяват интериора на вашата душа, като в същото време осигурява неприкосновеността на личния живот.Ръчно или машинно пране в студена вода, след това да изсъхне, не отбеливайте. ♥ Размер и материал : размер на 60 "* 72" е подходящ за душ /вана всеки стандартен размер и работи с прави или извити душ пръчки.Завеса за душ get naked cow е изработена от 100% висококачествен полиестерен плат, който е водоустойчив, быстросохнущей, здрава и лека, запазва своя дом чист и свеж. ♥ Специален модел : Нашата завеса за баня от волска кожа, вълна има класически мотиви от шотландия високопланинско крави и цветове, които веднага изпълват вашата баня енергия.Завеса за душ от волска кожа, плат, изработен по технология за печат с изображение с висока разделителна способност, което осигурява дълготрайна употреба, без да замира.

Подробности

Подобни продукти в категория