• Новинка
Цифров Температурен пистолет, Промишлен Термометър Переключаемые Блокове на Висока Точност Бесконтактное Ръчно Автоматично Изключване Запазване на данни, Корпу?

Цифров Температурен пистолет, Промишлен Термометър Переключаемые Блокове на Висока Точност Бесконтактное Ръчно Автоматично

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

[Переключаемые единица за измерване] Този температурен пистолет може да показва цветово по Фаренхайт или Целзий, умен и удобен [Ръчни размер] Този цифров пистолет за измерване на температурата може да се държи в една ръка, той е компактен и лек, лесно за тях да се радват. [Мощни функции] Този пистолет за измерване на температурата, оборудван с функция за съхраняване на данни и възможност за смяна на показалеца цел. [Автоматично изключване] При избора на ключ подсветка захранване автоматично изключване в рамките на 7 секунди без никакви операции. [Широко приложение] Пистолети за измерване на температурата могат да проверяват температурата на тръби с гореща вода, електрически съединения, крушки и баласти т. [Переключаемые единица за измерване] Този температурен пистолет може да показва цветово по Фаренхайт или Целзий, умен и удобен. [Ръчни размер] Този цифров пистолет за измерване на температурата може да се държи в една ръка, той е компактен и лек, лесно за тях да се радват. [Мощни функции] Този пистолет за измерване на температурата, оборудван с функция за съхраняване на данни и възможност за смяна на показалеца цел. [Автоматично изключване] При избора на ключ подсветка захранване автоматично изключване в рамките на 7 секунди без никакви операции. [Широко приложение] Пистолети за измерване на температурата могат да проверяват температурата на тръби с гореща вода, електрически съединения, крушки и баласти т. Как да използвате : Отворете опаковката, поставете батерията, можете да използвате спецификация : Вид на продукта : с пистолет за измерване на температура Материал : ABS Батерия : 1,5 2 х ААА (предлага се без батерия) Време за реакция : 500 мсек Дължина на вълната : 8-14 микрона температурен Диапазон : -50 ℃-600 ℃ Точност : 0℃-600℃ : ±1.5℃-50℃-0℃ : ±3℃ Физическото съотношение на разстояния : 12 : 1 Работна температура : 0-50 ℃ Температура на съхранение : -20-60 ℃ Работна влажност : 10-90% Употреба : за измерване на температурата на топла, опасни, трудно достъпни обекти на Пратката Списък : 1 х пистолет за измерване на температурата 1 х инструкция.

Подробности

Item Type:
Temperature Measuring Gun
Material:
ABS
Battery:
1.5V 2 x AAA (shipped without battery)
Response Time:
500mSec
Wavelength:
8-14μm
Temperature Range:
-50℃-600℃
Accuracy:
0℃-600℃:
±1.5℃
-50℃-0℃:
±3℃
Distance Physical Ratio:
12
Operating Temperature:
0-50℃
Storage Temperature:
-20-60℃
Working Humidity:
10-90% RH
Use:
For various hot, dangerous, hard to access objects temperature measurement
Package List:
1 x Temperature Measuring Gun1 x Instruction:

Подобни продукти в категория