• Новинка
Възглавница за повдигане на краката SAHEYER, Надуваема Възглавница за краката на отока, Преносим Клиновидная възглавница за подобряване на кръвообращението и намаля?

Възглавница за повдигане на краката SAHEYER, Надуваема Възглавница за краката на отока, Преносим Клиновидная възглавница

Buyers rating:
BGN 9.33

Налично

【Възглавница за вените на краката 】 Възглавница Saheyer leg elevation е идеален за облекчаване на болки в коленете, улесняване на интравенозно приложение на вените, за подобряване на кръвообращението и помощ при възстановяване след операция на крака широко се използва като възглавница за краката, за дневния сън, възглавница за коленете възглавници за бременни, възглавници-клин за тяло, възглавници за следоперативни комфорт и т. Ергономичен дизайн с наклон 45 °, отговаря на естествената кривизне на тялото, намалява отока или премахва натиска върху гърба си. 【НАДУВАЕМА клиновидная възглавница】 Надуваема клиновидная възглавница Saheyer има устойчив на атмосферни клапан "2 в 1", който улеснява помпане и сдувание.Най-горния черен газов клапан представлява едностранно подаване на въздух за зареждане или презареждане на газ.Долен прозрачен въздушен клапан може бързо надуваться и сдуваться, това е достатъчно, за няколко кълба на въздуха, както и ръчно сдувание отнема само 3-5 секунди. 【МАТЕРИАЛ, което е БЛАГОПРИЯТНО ЗА КОЖАТА】Тези клиновидна възглавници след операцията, изработени от PVC, с повишена вирулентност с висока плътност, без специфичен мирис, много по-дебели и по-малко податливи на счупване, връзката е много по-плътен, за да се избегне изтичане на въздух.С флокированной повърхност, която е мека и приятна за кожата, помага да се поддържа определена температура, необходима за възстановяване на краката. 【ЛЕСНО да се СЪХРАНЯВА И транспортира】 Тези възглавници за повдигане на краката увеличават размера им 19*16*12 см след надувания - ортопедична възглавница идеалния размер, който може да се постави си легло или диван.Идва с преносима чанта и тежи само 450 грама в компресиран вид, тя може да бъде лесно прикрепен към дръжката на раницата или отвън багаж за използване на открито. 【100% за ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 като се има Предвид много добри функции на нашите възглавници, ние ви предлагаме услуги, 100% високо качество.Ако вас не е доволен от нашите възглавница за краката, вие винаги можете да си върне парите, или да ги замени!Моля, свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми, ние ще ви предоставим най-добрите решения по всяко време, готови да чуем вашето мнение. 【Възглавница за вените на краката 】 Възглавница Saheyer leg elevation е идеален за облекчаване на болки в коленете, улесняване на интравенозно приложение на вените, за подобряване на кръвообращението и помощ при възстановяване след операция на крака. широко се използва като възглавница за краката, за дневния сън, възглавница за коленете възглавници за бременни, възглавници-клин за тяло, възглавници за следоперативни комфорт и т. Ергономичен дизайн с наклон 45 °, отговаря на естествената кривизне на тялото, намалява отока или премахва натиска върху гърба си.

Подробности

Подобни продукти в категория