• Новинка
Титуляр четка за зъби VITVITI за баня, Плот-Органайзер за баня, Правоъгълно Съхранение на Аксесоари за баня с 6 отделения за паста за зъби/Тоалетна масичка/Мивки, Бяла С?

Титуляр четка за зъби VITVITI за баня, Плот-Органайзер за баня, Правоъгълно Съхранение на Аксесоари за баня с 6 отделения

Buyers rating:
BGN 14.66

Налично

Идеална за баня светли тоновеПрост и интуитивен.За жени : една приятелка, майка, дъщеря.Идеална за баня в тъмен цвят.Лесен и мъжествен.За мъже : приятел, баща, син. ?【Идеален за спорта сапун】 : Този държач за четка за зъби е изработен за спорта сапун / чаши. сложи четка за зъби електрическа четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, препарат за почистване на лицето, захранващи сапун от ляво на дясно.Също така се използва за организиране кухня и грим. ?【Бонус четка за почистване на】 : Притежателя на електрическа четка за зъби е снабден с 1 четка за лесно почистване.Перфектно ще се впишат в баня, кухня, тоалетка и др.Идеална за съхранение на вашите четка за зъби, паста за зъби, кисточек за грим, продукти за грижа за кожата, съдовете и т. ?【Здрава мраморна смола】 : Издръжлив материал от тежка смола с елегантен мрамор модел се вписва добре в банята.Да комбинират компактен здрав атрактивен декор, за да се запази простотата и чистотата. ?【Дренажни /мини накладки】 : В долната част на организатор за баня, предвидени 8 кръгли отвори за оттичане на излишната вода.4 силиконови облицовки за вдигане на дъното за циркулация на въздуха. ?【Следпродажбено обслужване】 : Стандартно патент (29/560058) Органайзер за баня от смола с ръчно изработени, благодарение на което повърхността на всеки един от тях се вижда уникална обяснение мрамор.Ако се сблъскате с някакви проблеми при използването на нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние незабавно ще ви отговорим. ?【Идеален за спорта сапун】 : Този държач за четка за зъби е изработен за спорта сапун / чаши. сложи четка за зъби електрическа четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, препарат за почистване на лицето, захранващи сапун от ляво на дясно.Също така се използва за организиране кухня и грим. ?【Бонус четка за почистване на】 : Притежателя на електрическа четка за зъби е снабден с 1 четка за лесно почистване.Перфектно ще се впишат в баня, кухня, тоалетка и др.

Подробности

Подобни продукти в категория