• Новинка
3 БР. Реколта Фиби за Коса с френската Заколкой и Искрящи Камъни Metel, Ретро Пролетта Щипки за Коса, за жени Дължина 3,14 инча, Елегантни Щипки за Коса, Аксесоари за коса ?

3 БР. Реколта Фиби за Коса с френската Заколкой и Искрящи Камъни Metel, Ретро Пролетта Щипки за Коса, за жени Дължина 3,14

Buyers rating:
BGN 6.06

Налично

Реколта пролетта щипки за коса, украсена с кристали, нежни и изтънчени, класически и винтажными, лъскави и привлекателни, добавляющими на вашето очарованието и красотаДължина заколок за коса : около 3,14 инча. Отлични фиби за коса за гъста и средни коса.Френски скоби са изработени от сплав и планински кристал; Рафтинг лесно ръжда, деформиран, или се развали; Планински кристал инкрустиран с плътно, го е лесно падат.Пратката включва : 3 бр. щипки за коса от различни стилове, в опаковка, отговарящи на вашите дневни нужди в носенето и подмяна.Тези щипки за коса от сплав с кристали са подходящи за много поводи като сватби, танци, парти, годеж, коледни партита, рождени дни, концерти и др.Реколта пролетта щипки за коса, украсена с кристали, нежни и изтънчени, класически и винтажными, лъскави и привлекателни, добавляющими на вашето очарованието и красота.Дължина заколок за коса : около 3,14 инча. Отлични фиби за коса за гъста и средни коса.Френски скоби са изработени от сплав и планински кристал; Рафтинг лесно ръжда, деформиран, или се развали; Планински кристал инкрустиран с плътно, го е лесно падат.Пратката включва : 3 бр. щипки за коса от различни стилове, в опаковка, отговарящи на вашите дневни нужди в носенето и подмяна.Тези щипки за коса от сплав с кристали са подходящи за много поводи като сватби, танци, парти, годеж, коледни партита, рождени дни, концерти и др.Идеален избор за подарък : дайте изискани и неочаквани подаръци на своите приятели, гаджета, приятелки и майки за Коледа, рожден ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката.Дължина заколок за коса : около 3,14 инча. В комплекта са включени 3 бр. щипки за коса различни стилове, подходящи за вашите нужди за всекидневно носене и подмяна. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на.Цвят може леко да се различават от различни дисплеи на екрана.

Подробности

Подобни продукти в категория