• Новинка
iCJJL Бебешки Пелени Пере Здрави Пелени Тренировочная Пола, Шорти Пелена за многократна употреба от Памучна Тъкан, за Момчета и Момичета (Размер M/L)

iCJJL Бебешки Пелени Пере Здрави Пелени Тренировочная Пола, Шорти Пелена за многократна употреба от Памучна Тъкан, за Момчета

Buyers rating:
BGN 0.65

Налично

Памучен хастар 【Материал】 Тези спортни панталони за деца са изработени от вълнена панели с попиваща подплата, изключително здрав мека futon материал, който е пришита с висока точност.Допълнително уплътнение отпред и отзад, за да се предотвратят дребни инциденти.След като детето ви казах, че той обмочился, трябва да го смените възможно най-скоро. 【Икономични】 Спортни панталони за деца за момичета и момчета трайни, миещи се и многократна употреба, за многократна употреба, на тях лесно се пере и да се грижи.За вашето дете, чрез закупуване на еднократна употреба, памперси, тези пелени за многократна употреба и втулки продължават много по-дълго. 【Силно усвояването на】 Пола за детски подгузника има силен впитыванием, тя ще забави урина и ще предотврати изтичане на информация, което ще позволи на вашето дете да се насладите сън през цялата нощ!. 【Перфектния подарък за бебе душ】 Включва 1 опаковка пелени.Красиви стилни щампи, за момчета и момичета.Това ще бъде идеален подарък за бебета и майки!. 【Обърнете внимание】 е Подходящ по-малко, отколкото обикновено.Моля, проверете информацията за размера на този магазин. 【Материал】 Тези спортни панталони за деца са изработени от вълнена панели с попиваща подплата, изключително здрав мека futon материал, който е пришита с висока точност.Допълнително уплътнение отпред и отзад, за да се предотвратят дребни инциденти.След като детето ви казах, че той обмочился, трябва да го смените възможно най-скоро. 【Икономични】 Спортни панталони за деца за момичета и момчета трайни, миещи се и многократна употреба, за многократна употреба, на тях лесно се пере и да се грижи.За вашето дете, чрез закупуване на еднократна употреба, памперси, тези пелени за многократна употреба и втулки продължават много по-дълго. 【Силно усвояването на】 Пола за детски подгузника има силен впитыванием, тя ще забави урина и ще предотврати изтичане на информация, което ще позволи на вашето дете да се насладите сън през цялата нощ!.

Подробности

Подобни продукти в категория