• Новинка
Обслужването на Лъжици за салата GUANGMING - 2 бр. Обслужващи Лъжици за Салата от Неръждаема Стомана и Комплект за сервиране на салата Лъжица и Шпатула за Домашно Рестор?

Обслужването на Лъжици за салата GUANGMING - 2 бр. Обслужващи Лъжици за Салата от Неръждаема Стомана и Комплект за сервиране

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Многофункционален се Използва за събиране на салата, плодове, десерт, пиене, юфка и т Специален дизайн, лесно се задържа и експлоатирани, идеален за дома, хотела, ресторанта.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, която е устойчива на деформации.Ергономичен и удобен балансиран.Тази салатница лъскава и гладка, да не обесцвечивается и не накърняват или.Незаменим кухненски прибори за идеалния размер, точно това, което очаквате от живота на съдове.Многофункционален се Използва за събиране на салата, плодове, десерт, пиене, юфка и т. Специален дизайн, лесно се задържа и експлоатирани, идеален за дома, хотела, ресторанта.Изработен от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, която е устойчива на деформации.Ергономичен и удобен балансиран.Тази салатница лъскава и гладка, да не обесцвечивается и не накърняват или.Незаменим кухненски прибори за идеалния размер, точно това, което очаквате от живота на съдове.Добре дошли в нашия магазин, където можете да избирате от широка гама от стоки.Описание : Материал : Неръждаема стомана размери : 22,5x5,4 cm Цвят : сребрист Особености : 1. Изработен е от неръждаема стомана, е безопасен, нетоксичен и без мирис. Използвайте сервировочную лъжица, за да бъде по-полезен. Полиран ръчно от неръждаема стомана може да привлече гости. Опростен дизайн, подходящ за партита, банкети, танцови партита и други събития. Има два вида кухи и без кухи, можете да изберете този, който ви е нужен.Пратката включва : 1 х сервировочная лъжица Забележка : Размерът на ръчно измерване може да има някаква грешка, тя е в рамките на ± 1 см, действителният размер зависи от самия обект.Поради различния осветление и условията на снимане цвят на изображението може да се различават от действителния продукт.Моля, обърнете се към самия продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория