• Новинка
XJJZS Творчески Подправени Стелажи за Дома, Подови Двойна Кошница За съхранение, Кошница за съхранение на Продукти, Съдове за Многофункционална Стойка за Подправки (?

XJJZS Творчески Подправени Стелажи за Дома, Подови Двойна Кошница За съхранение, Кошница за съхранение на Продукти,

Buyers rating:
BGN 27.58

Налично

Размер : Приблизително 28*18*26 виж Материал : желязоТегло : около 800 г. Цвят : Черен, Бял.Кратко описание : Изработен е от аэрозольной боя от ковано желязо, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив.Може да се съхранява на различни предмети, като бутилки за подправки, прибори за хранене и т., двуслойни дизайн спестява място и се създава си чист дом. Размер : приблизително 28*18*26 виж Материал : желязо.Тегло : около 800 г. Цвят : Черен, Бял.Кратко описание : Изработен е от аэрозольной боя от ковано желязо, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив.Може да се съхранява на различни вещи, като бутилка с подправки, прибори за хранене и т., двуслойни дизайн спестява място и се създава имате чист дом.Описание : Име : Желязна готварска двупластова рафт за подправки Размер на рафтовете : приблизително 28 * 18 *26 смМатериал : желязо Тегло : около 800 гцвет : черен, бял Материал : Изработен е от аэрозольной боя от ковано желязо, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив.Може да се съхранява на различни вещи, като бутилка с подправки, прибори за хранене и т., двуслойни дизайн спестява място и се създава имате чист дом.Подходящите аксесоари : бутилка с подправки, шампоан и т., Приложими места : кухня / хотел / ресторант и т. Характеристики на продукта : спестяване на място при съхранение Характеристики : Не ръждясва, лесен за почистване - това е идеалното средство за пренаселени шкафове.Увеличена капацитет за съхранение, по-голям капацитет, гаранция за качество, спестяване на пространство, по-голям капацитет за лесно почистване.Висока носеща способност, мазна дебела стена, по-здрава носеща способност, по-добро качество, по-стабилна срок на годност и гаранция за качество правят хората по-уверени и сигурни.Компактно, което притежава малко място решение за съхранение в кухнята, която изглежда перфектно на всяко място, идеално за съхранение и организация на кухнята и дома.Опаковъчен лист : 1 * Съвети за рафт : Продажба на стоки е само отложен и не съдържа други стоки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кука за дрехи Hardware Essentials 852301 Бял
  • Новинка
Оценки:

Кука за дрехи Hardware Essentials 852301 Бял

Има 2 окосена дупки за скрит монтажОборудван с удължен найвисоко на една кука и кратко трайни долната ку

BGN 1.33
Ориз Тигър Jnps55u 3 чаши Huy
  • Новинка
Оценки:

Ориз Тигър Jnps55u 3 чаши Huy

Ориз Тигър Jnps55u на 3 чаши HuyОписание : ?JnpS55 Капацитет : 0,54 л / 18,3 грама / 3 чаша Електрическа ориз японски п�

BGN 3.00