• Новинка
Led осветление на градински стенни лампи Вътре/отвън С дълга ивица, монтиран на стената лампа, Модерен Правоъгълник IP65, Водоустойчив стенен монтаж аплици, черен, Вън?

Led осветление на градински стенни лампи Вътре/отвън С дълга ивица, монтиран на стената лампа, Модерен Правоъгълник IP65,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

1 Стенен лампа с led подсветка : Той е модернизирана с правоъгълно корпус и квадратна заден панел за геометрични външния вид и има тънка матово-черна повърхност, запечатани двустранен защита на светодиодите вътре.Светлинното устройство, оборудвани с led ивици премиум-клас в рамките на : ярък горна и долна светлина, защита за очите, без да мига, със защита от късо съединение и CE сертифициран двигател.Енергоспестяващ и екологичен. Професионално защитено от атмосферни влияния IP65 : Този външен стенен монтаж лампа е изработена от висококачествен алуминий и железен акрил, по-здрав, без ръжда, повърхността е матирана, не е лесно да се окислява, не избледнява.IP65 отговаря на стандартите, и външен лампа за вътрешния двор може да се използва при дъжд, сняг и при всякакви метеорологични условия. уникален дизайн на горния и долния осветление, меки рассеивающие нюанси разпръсне светлина, без отблясъци и създават красив ефект на ореол от светлина. Три стъпки, за да инсталирате този стенни свещника : (1) Осигуряване на проводници табела (2) Свързване на два кабела (3) Затегнете винтовете на корпуса на лампата, закрепени към чинията, е готово.Начин на инсталиране на led стена точка на осветителното тяло не се нуждае от никаква помощ електротехник.И един човек ще бъде много удобен за самостоятелно инсталиране лампа. Стенни аплици модерен дизайн : Цветна температура : 3000 К топъл бял свет6000 За студено бяло, по-мека и гладка светъл цвят, осигурява приятна атмосфера, като помощен светлина.Той энергоэффективен и не изисква поддръжка.Спестяване на повече енергия в сравнение с източник на светлина с нажежаема жичка, вие спестявате сметките си за ток.Продължава да съществува необходимост от подмяна на лампи с нажежаема жичка. Стенни аплици за вътрешно и външно приложение : Тези външни стенни лампи са подходящи за влажни помещения, като например открит вътрешен двор, магазини, дворове, входните врати, тераси, хотели, домашни кина, верандата към входната врата, градина, подъездная пътека, мазе, изба. идеално подходящ за осветление и декорация трапезария, баня, стълбище, коридор, веранда, кабинет, шкафа, огледало на гардероба, прикроватного нощни лампи. брой на единици за измерване : 1,0. напрежение : 240,0 Волта.Лампи - това е повече, отколкото просто да се източници на светлина.Те са приятна част на вашия дом, допълнителен елемент, който ви помага да създадете настроение за специалните моменти в живота.

Подробности

Подобни продукти в категория

Бягство от долината на Шепот
  • Новинка
Оценки:

Бягство от долината на Шепот

Намерете улики, избягайте от долината!Отделете повече от 2000 хитроумно умело скрити предмети.Разгледайт

BGN 0.67