• Новинка
DOITOOL 3 бр. Вакуумни Куки на Присоске за душата, Държач за Ножче на Присоске за Душата, за многократна употреба Кука за Душата, за Дома, Кухня, Баня, Дневна, Офис, магази?

DOITOOL 3 бр. Вакуумни Куки на Присоске за душата, Държач за Ножче на Присоске за Душата, за многократна употреба Кука за Душата,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Идеален за баня, дома и кухня, кабинет, дрешник и офис и т, Здрава търтей, сверхпрочная, не е лесно пада.Дизайн без перфорация, няма нужда от инструменти или пробивни.Може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, ножче, ключове, шапки и много други.Изработен от висококачествен PET материал за продължителна употреба.Описание, Изработени от висококачествени PET материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Той е идеален за дома и кухня, дневна, офис, баня и т., са Добър инструмент за съхранение, за вашата стая, е добре организиран.Благодарение на компактния си дизайн на вашия дом повече няма да изглежда толкова мръсно. здрава търтей, я лесно отвалить.Характеристики-Цвят : прозрачен.-Размер : 10x10x7cm /3.- Изработен от висококачествен PET материал за дълъг период на употреба.- Дизайн без перфорация, няма нужда от инструменти или пробивни.- Идеален за баня, кухня, тоалетна, гардероб и офис и т. - Може да се използва за закачане на кърпи, дрехи, ножче, ключове, шапки и много други.-Здрава търтей, сверхпрочная, я лесно отвалить.Пратката включва 3 х вакуумни куката на присоске за душата, държач за ножче на присоске за душата, за многократна употреба кука за душата, за дома, кухня, баня, дневна, офис, съхранение и организиране на аксесоари.

Подробности

Подобни продукти в категория