• Новинка
Набор от пластмасови четки за тоалетна с кръгла глава, четка за почистване на тоалетната чиния с Противоплъзгаща се дръжка, Набор от четки за почистване на тоалетн?

Набор от пластмасови четки за тоалетна с кръгла глава, четка за почистване на тоалетната чиния с Противоплъзгаща се дръжка,

Buyers rating:
BGN 11.33

Налично

Адаптируйтесь до ъгъл на наклон на ръбаПодобрена почистване на первази тоалетна.Вътре в скобата има дренажна канавка, за да се постигне по-добър дренажен ефект.Гуманизированный дизайн без приплъзване дръжки.Да Не се допуска надраскване на тоалетната чиния.Адаптируйтесь до ъгъл на наклон на ръба.Подобрена почистване на первази тоалетна.Вътре в скобата има дренажна канавка, за да се постигне по-добър дренажен ефект.Гуманизированный дизайн без приплъзване дръжки.Не приемам, че тоалетната е scratched.Name : устройство за почистване на тоалетни материал : пластмаса забележки : 1. Моля, имайте предвид разликата в 1-3 см от ръчно измерване. От екрана на компютъра реалния цвят може да се различават малко от снимките, моля, разберете, благодаря.Продава се само на основната стока, никакви други украшения не се продават.Може да ви помогне по-ефективно да се постигне най-добро почистване.

Подробности

Подобни продукти в категория