• Новинка
Скоба за мигли 3/5 бр., Помощен Скоба За Изкуствени Мигли, Помощен Инструмент за Магнитен Апликатор на Миглите, Скоби За Апликатор на фалшиви Мигли, Лек Козметичен ин?

Скоба за мигли 3/5 бр., Помощен Скоба За Изкуствени Мигли, Помощен Инструмент за Магнитен Апликатор на Миглите, Скоби За

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Инструмент за апликатор на миглите】: Набор от инструменти за апликатор на миглите ще ви помогне бързо да се облича или да се оттегли фалшиви мигли, абсолютно не дърпане / не се дърпа / не защипывая, нанесете магнитни мигли за секунди с най-голяма точност, когато се събудиш на следващата сутрин или да излезете на улицатаИнструменти за изграждане на миглите улесняват и ускоряват поставянето на фалшиви мигли. 【Е подходящ за начинаещи】: Нашият професионален помощен скоба за изкуствени мигли идеален за нанасяне на фалшиви мигли, опростяване на целия процес, като за професионален майстор по изграждане на миглите, така и за нейв на потребителя.Лесно поставяне на фалшиви мигли в идеално място и те ще изглеждат изключително естествено. 【Безопасен материал】:Помощен скоба за изкуствени мигли е изработен от висококачествена пластмаса и е трайна.В сравнение с магнитна плойкой маша за мигли от неръждаема стомана, пластмасов плойка маша за мигли не ръждясва, и я лесно да навредят на себе си.is е добър избор. 【Лесна употреба】 : Помощен скоба за изкуствени мигли, който значително опростява нанасяне миглите.Просто свържете горните и долните мигли в горната и долната част на допълнителни скоба за изграждане на изкуствени мигли, прилагайте в сравнение с метален, пластмасов инструмент не притежава еластичност, и вие можете лесно да контролирате усилието. Широка гама от приложения : Инструмент за грим е подходящ, както за цели на фалшиви мигли, така и за групи от отделни фалшиви мигли, което улеснява носенето на миглите.Инструмент за изграждане на миглите ви спестява време при нанасянето на грима и осигурява отлично и бързо покритие. Материал : Титуляр лесно lash eye е изработена от качествена пластмаса, който е здрав, него не е лесно да се съборят, да се деформира или выцвести, мек силиконов накрайник без драскотина очите и кожата, което може да ви служи дълго време. По-бързо облечена : с помощта на преносим апликатор за мигли, не е нужно да се притеснявате за това, че режийни дълги нокти ще ми пречат; Този инструмент за изграждане на миглите - това е лесен начин да се носят мигли грим и по-бързо и по-добре.

Подробности

Подобни продукти в категория