• Новинка
Youliang 4 бр. Регулируема Кука От Стоманена Тел Веревочная Шкаф с Ключалка Осветление Подвесная Таван Универсална Закачалка за Заключване Осветително Оборудване Акс?

Youliang 4 бр. Регулируема Кука От Стоманена Тел Веревочная Шкаф с Ключалка Осветление Подвесная Таван Универсална Закачалка

Buyers rating:
BGN 2.95

Налично

Тип : Регулируема кука; Дължина : 60 мм; Диаметър на куката : 20 мм Изработен от висококачествено желязо и мед, здрав, с дълъг срок на служба.Дизайн на вътрешното замъка от химикалки и мъниста.Накиснете определен теглителна сила и влезте в блокирано състояние.Подходящ за линия тел въже с диаметър от 1,2 мм-1,5 мм. се Използва в галерии за окачване на картини, в търговски центрове за окачване на експонати, рекламни табели и таван тела и т. Пакетът включва : 4 x Регулируеми се измъкне.Тип : Регулируема кука; Дължина : 60 мм; Диаметър на куката : 20 мм. Изработен от висококачествено желязо и мед, здрав, с дълъг срок на служба.Дизайн на вътрешното замъка от химикалки и мъниста.Накиснете определен теглителна сила и влезте в блокирано състояние.Подходящ за линия тел въже с диаметър от 1,2 мм-1,5 мм. се Използва в галерии за окачване на картини, в търговски центрове за окачване на експонати, рекламни табели и таван тела и т. Пакетът включва : 4 x Регулируеми се измъкне.Параметри : Тип : Регулируема дължина на куката : 60 мм Диаметър на куката : 20 мм, Диаметър на дъното на отвора : 9 мм Линия на куката : 4 мм Материал : Желязо и мед е Подходяща за направление 1.2 мм-1,5 мм Помещение включва : 4 х регулируеми се измъкне.

Подробности

Type:
Adjustable Hook
Length:
60mm
Hook diameter:
20mm
Bottom hole diameter:
9mm
Hook line:
4mm
Material:
Iron and Copper
Suitable for 1.2mm-1.5mm Wire Rope:
Package includes:
4 x Adjustable Hooks

Подобни продукти в категория