• Новинка
Умно встраиваемое осветление Lumary 6 инча 13 Вата 1100ЛМ, Тънки led осветителни тела с разпределителната кутия, работещи с Alexa/ Google Assistant (6 инча-1 опаковка)

Умно встраиваемое осветление Lumary 6 инча 13 Вата 1100ЛМ, Тънки led осветителни тела с разпределителната кутия, работещи

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Интелигентно управление на приложение】① Задайте свой собствен график за изключване / включване на вградено осветление ② Групово управление вградено осветление, като хол, спалня и т. ③ Премахване на управление вградено led осветление по всяко време и на всяко място с помощта на приложения Lumary. ④ Можете да споделите вашето устройство със семейството си, така че заедно да управляват умни встраиваемыми лампи и да се насладите на умни развлечения. 【Висок клас чип, безопасна за инсталация при непосредствен контакт с изолация; Led технология с подсветката по краищата осигурява равномерно осветление.Свържете Jbox към кабел и използвайте извити щипки за лесно, сигурно и бързо фиксиране на вградените led лампи на тавана. 【Гласово управление】 Осветителни тела Lumary 4 инча smart Wi Fi работят с Alexa и Google Assistant, концентратор не се изисква.Освободете ръцете си с помощта на прости, диалогови прозорци за включване или изключване на вградените осветяване smart LED, промяна на цветове и регулиране на яркостта. 【Регулируема яркост 2700-6500 До】 Встраиваемое осветление 6 инча поддържа регулировка на яркостта на 1-100% и осигурява топъл бял и студен бял цвят от 2700 до 6500 К, за да отговарят на различни нужди в светлина. (Забележка : Не е съвместима с всеки ключ на яркост, което ще се отрази на живот. 【Регулиране на RGB и синхронизиране на музика】 Вградени осветителни тела Lumary smart Wi Fi осигуряват 16 милиона цвята и 8 сюжетни режима за създаване на идеална атмосфера за осветление.Можете да изберете желания от вас scene mode.Вградена лампа също може да променя цвета си в ритъма на музика или звук на играта.Напрежение : 110 волта.Що се отнася до Lumary, тогава това се случи от една проста идея 2017 година. За последните десет години ние сме предоставили услуги OEM / ODM за някои от най-добрите световни марки и магазини, но ние открихме, че тези марки и супермаркети продават продукти на потребителите по скъпа цена, те не са много професионални по отношение на всички резервни части и няма да може своевременно решаване на проблемите на потребителите.

Подробности

Подобни продукти в категория