• Новинка
Разтегателна маса Z Axes от Прецизно алуминиева сплав с ръчно управление, достъпно за машини за обработка на оптични инструменти (60x40 мм/2,4x1,6 инча)

Разтегателна маса Z Axes от Прецизно алуминиева сплав с ръчно управление, достъпно за машини за обработка на оптични инструменти

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

ПЛЪЗГАЩА се КОНСТРУКЦИЯ : Ръчен, следящ маса се задвижва въртяща се дръжка с нащърбена предаването, с посока на движение по ос Z и на жлеба на скалата канавкой под формата на ласточкиного на опашката, конструкцията е стабилна и надежднаВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : линейна плъзгаща се маса Z axes отличава с висока прецизност и голямо задържане на усилия, добра устойчивост на натоварване, стабилно преместване и отлична производителност.АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Основният корпус е изработен от алуминиева сплав с черно анодированным покритие, е с ниско тегло, устойчивост на корозия и надраскване, дълъг експлоатационен живот.МАЩАБ : Линейна плъзгаща се стъпка разполага с широка повърхност на хлъзгане с точни везни за удобство на наблюдение, подобряване на ефективността и точността на работа.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : За оптични устройства, оборудване за производство на полупроводници, микроскопи, фотографска техника, работа с машини, печатни преси и т. ПЛЪЗГАЩА се КОНСТРУКЦИЯ : Ръчен, следящ маса се задвижва въртяща се дръжка с нащърбена предаването, с посока на движение по ос Z и на жлеба на скалата канавкой под формата на ласточкиного на опашката, конструкцията е стабилна и надеждна. ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Линейна плъзгаща се маса Z axes притежава висока точност и по-голямо задържане на усилия, добра устойчивост на натоварване, стабилно преместване и отлична производителност. АЛУМИНИЕВА СПЛАВ : Основният корпус е изработен от материал от алуминиева сплав с черно анодированным покритие, леки, устойчиви на корозия и надраскване, има дълъг срок на служба. С мащаба на : Linear слайд-щанд разполага с широка повърхност на хлъзгане с точни везни за удобство на наблюдение, подобряване на ефективността и точността на работа. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : за оптични устройства, оборудване за производство на полупроводници, микроскопи, фотографска техника, работа с машини, печатни преси и т. Параметри : Тип на продукта : Linear слайд-стойка на Основния материал на корпуса : алуминиева сплав (черен анодизиран) Разстоянието на преместване за един оборот : прибл.

Подробности

Item Type:
Linear Slide Stage
Main Body Material:
Aluminum Alloy (black anodized)
One Rotation Movement Distance:
Approx. 16.7mm / 0.66in
Movement Direction:
Z Axes
Movement Accuracy:
30μm
Package List:
1 x Z Axes Sliding Table :

Подобни продукти в категория