• Новинка
iParto Смяна на сензор за пръстови отпечатъци за Samsung Galaxy A12 A125U Комплект за смяна на flex кабел бутона на захранването за 6,5-инчов Galaxy A12 SM-A125U SM-A125F Подмяна на flex кабел прев?

iParto Смяна на сензор за пръстови отпечатъци за Samsung Galaxy A12 A125U Комплект за смяна на flex кабел бутона на захранването

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Високо качество】 са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани, при правилно инсталиране ще има абсолютно същата функционалност, както и по-рано 【Професионални инструменти за ремонт включени】Всички необходими професионални инструменти за ремонт са включени също в комплекта са включени подходяща отвертка, не се притеснявайте за грешен размер отвертка. 【гаранция 12 месеца】 гаранция от 360 дни, за липса на щети, причинени от човек, има някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 【24-часова бърз отговор】 ние осигуряваме 24-часова бърз отговор, ако не сте 100% доволни от нашия продукт, моля, свържете с нас чрез и ние ще се радваме да ви служи. 【Съвместима модел】 Samsung Galaxy A12 6,5 инча. Характеристики на продукта : 1.100% идеална за засаждане най-високо качество, са преминали през серия от строги тестове, преди да изпратите и бяха добре опаковани, при правилно инсталиране ще има абсолютно същата функционалност, както и по-рано. Съвместим с : 6,5-инчов Samsung Galaxy A12. Поправете : вашият счупени, повредени, негодни за употреба порт за зареждане.Полезни съвети : Ръководство за инсталиране не е включена в комплекта.Намерете【Смяна на сензор за пръстови отпечатъци за Samsung Galaxy A12】 в Youtube и следвайте видео стъпка по стъпка.Насладете се на удоволствието от DIY (Направи си сам).Пратката включва : 1 х Смяна на сензор за пръстови отпечатъци за Samsung Galaxy A12 1 х Стандартен набор от инструменти за смяна на Набор от инструменти включва : 1 х 4,5-инчов отвертка (Phillips # 000) 1 х 4,5-инчов отвертка (Torx T3) 1 х 4,5-инчов отвертка (Torx T5) 1 x метална отварящ монтировочный инструмент 1 х Найлон антистатик накрайник 1 х кърпа за почистване от микрофибър i Parto 1 х търтей 1 х Знакът карта 1 х устройство за извличане на СИМ-карта 1 х найлон триъгълен накрайник (дебела) 1 х найлон триъгълен накрайник (тънка) 1 х Adheisve.

Подробности

Подобни продукти в категория

Стикер/винетка Inlaystickers (B-299CC-WT)
  • Новинка
Оценки:

Стикер/винетка Inlaystickers (B-299CC-WT)

Материал : PET (полиетилен терефталат)Лесно се нанася и отстранява.Етикети няма да навредят на вашата кит�

BGN 3.81