• Новинка
Сгъваем статив, за настолен проектор n/a с регулируем на 360 ° за монтиране на стена с топка глава, Мини Настолен Статив за пътуване, Селфи-стик (Цвят: черен размер: Унив

Сгъваем статив, за настолен проектор n/a с регулируем на 360 ° за монтиране на стена с топка глава, Мини Настолен

Buyers rating:
BGN 77.51

Налично

Мини размер, лесно да го носите със себе си, и той не заема твърде много мястоПодходящ за повечето цифрови фотоапарати, смартфони и мини-проектор. Топка корона с универсална възможност за регулиране на 360 ° може да осигури всички необходими ъгли на снимане.Статив за мобилен телефон, произведен от материал КОМПЮТЪР, той здрав и издръжлив. Размер : 19x4 см /7. Мини размер, лесно да го носите със себе си, и той не заема твърде много място.Подходящ за повечето цифрови фотоапарати, смартфони и мини-проектор. Топка корона с универсална възможност за регулиране на 360 ° може да осигури всички необходими ъгли на снимане.Статив за мобилен телефон, произведен от материал КОМПЮТЪР, той здрав и издръжлив. Размер : 19x4 см /7. Мини размер, лесно да го носите със себе си, и той не заема твърде много място.Подходящ за повечето цифрови фотоапарати, смартфони и мини-проектор. Топка корона с универсална възможност за регулиране на 360 ° може да осигури няколко желаните ъгли на снимане.Статив за мобилен телефон, произведен от материал КОМПЮТЪР, той здрав и издръжлив. Размер : 19x4 см/7.57спецификация : Материал : Пкразмер : 19x4 см/7.57цвет : черен Опаковка в пакет : 1 * статив за мобилен телефон, Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Подробности

Material:
PC
Size:
19x4cm/7.48x1.57in
Color:
Black
Package Included:
1* mobile phone tripod:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Подобни продукти в категория

Kodak Поклонниците X-45
  • Новинка
Оценки:

Kodak Поклонниците X-45

X45 е издаден от компанията Kodak в началото на 1970те годиниПървоначално на тази камера е отснято 126 филми, ко

BGN 18.80