• Новинка
YWLRONG Дисплей за Samsung Galaxy A13 4G Подмяна на екрана LCD сензорен Вътрешен Дигитайзер за A135F A135U A135M Замяна при събирането на комплекта (не е за A13 4G A137)

YWLRONG Дисплей за Samsung Galaxy A13 4G Подмяна на екрана LCD сензорен Вътрешен Дигитайзер за A135F A135U A135M Замяна при

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

★ Дисплей е съвместима за Samsung Galaxy A13 4 G/A13 LTE/A13 Lite/A135 F A135 U A135 M подмяна на екрана (черен, не е за A13 4 G, A137 и A13, 5 G) LCD дисплейМоля, уверете се, че вашия модел телефон, преди да купите.Ако не сте получили този продукт, моля, свържете се с нас за първи път!!!. ★ Кандидатствате за коригиране на дефектни екрана и да се лекува -на мястото на напукани, счупени, повредени пиксели не работи сензорно управление, проблеми с чувствителни на докосване, нефункциональный екрана и всички проблеми, свързани с подмяна на екрана на galaxy a13 4g. ★ Всяка смяна на екрана за Samsung A13 е била тествана преди да го изпратите, за да се гарантира чувствителен отговор и дисплей с висока разделителна способност.Всеки път, когато възникне проблем с вашия телевизор, моля, обърнете се за помощ към нашите експерти по послепродажному поддръжка. ★ Най-високо качество за Samsung A13 4 G подмяна на екрана и безплатни инструменти за ремонт, инструменти включват : Прецизионную отвертка, пластмасов триъгълни монтировочный инструмент, разкриваща монтировочный инструмент от неръждаема стомана, антистатични точност пинсети, антистатични спудгер, присоску, тава за sim-карти, извлекающий пин, двупосочен лепило.Сита и инструменти са опаковани в защитна чанта, им е трудно да повреди или разруши. ★ Моля, пробвайте екран преди инсталирането, се уверете, че взаимозаменяеми дисплей A13 4 G е подходящ за нормална употреба.Не препоръчвам да се инсталира без никакъв опит.Ако имате нужда от помощ и линк към видео ръководство за инсталиране, моля, свържете се с нас чрез имейл.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Моля, използвайте съединителя спк стартира строителни повторно свързване на основната заплата, уверете се, че конектора плътно затегнати, и включете го в правилната позиция. Моля, проверете, да не се изчиства ли средна рама, и върху него все още има чужди предмети. Независимо от това, обърна ли внимание на дължината на винт винт може да се инсталира назад, за да се противопоставят на LCD дисплей.

Подробности

Подобни продукти в категория

Microsoft Surface Молив - Carbon.
  • Новинка
Оценки:

Microsoft Surface Молив - Carbon.

BluetoothОписание на продукта Нов молив surface молив ви осигурява повече мощност, отколкото когато и да било.П�

BGN 3.00