• Новинка
YARNOW Занаяти Пинсети Градински Калъф Кожен Ножици Калъфи За Съхранение на Сигурността Рязане, Подрязване на плет Инструменти Практически Чанта Седалките Сабя за П?

YARNOW Занаяти Пинсети Градински Калъф Кожен Ножици Калъфи За Съхранение на Сигурността Рязане, Подрязване на плет Инструменти

Buyers rating:
BGN 6.70

Налично

КожаЗАЩИТА ЗА ножове - преносим и лек, е лесно да носите с вас и да, тя се отличава с превъзходно качество на изработка и добра консистенция.КАЛЪФ-ЧАНТА за НОЖИЦИ - за Незабавен достъп до секаторам : горната клапа своята практика за ножици може да се отвори или затвори само за няколко секунди с помощта на куката и скрепителни елементи.Здраво дръжте ножици за подрязване отстрани. Калъф за ножица за бродиране - Лек, калъфи за ножици са лесни за използване и ще се превърне в незаменим калъф за ножица.ДЪРЖАЧ За КОЖЕНИ ТРУД-Кожена многофункционална кобур-калъф Тези сабя, за ножици изработени от висококачествен материал с фини шевове, много. Тези кожени ножици ще спестите вас, вашите деца и вашите клиенти от увреждане на ножица.ЗАЩИТА ЗА ножове - преносим и лек, е лесно да носите с вас и да, тя се отличава с превъзходно качество на изработка и добра консистенция.КАЛЪФ-ЧАНТА за НОЖИЦИ - за Незабавен достъп до секаторам : горната клапа своята практика за ножици може да се отвори или затвори само за няколко секунди с помощта на куката и скрепителни елементи.Здраво дръжте ножици за подрязване отстрани. Калъф за ножица за бродиране - Лек, калъфи за ножици са лесни за използване и ще се превърне в незаменим калъф за ножица.ДЪРЖАЧ За КОЖЕНИ ТРУД-Кожена многофункционална кобур-калъф Тези сабя, за ножици изработени от висококачествен материал с фини шевове, много. Тези кожени ножици ще спестите вас, вашите деца и вашите клиенти от увреждане на ножица.Пратката включва 1 х кожен калъф Характеристики -Размер : 25,00 X9,50 X4,00 см./9,82 X3,73 X1 Калъф за ножица за подстригване. -Цвят : Кафява кожена чанта за ножици - Тя също може да бъде практична, а инструмент, който може да се използва многократно, може да ви предложи кобур за секатора с дълъг срок на служба. - Тези кожени ножици ще спестите вас, вашите деца и вашите клиенти от нараняване поради кожена чанта scissor Scissor. - Това може да ви помогне да се съхранява много видове градински инструменти, когато подстригаете своите растения, и да направи тези инструменти удобни за използване.

Подробности

Подобни продукти в категория