• Новинка
DOITOOL 10 бр. за Запазване на Пластмасова Шаровую Тръбата, Панти За Превключване, Навес, Брезент за Къмпинг, Тел Палатка с Кабел, Разтеглив Въжени Кабели, Брезент за Бес?

DOITOOL 10 бр. за Запазване на Пластмасова Шаровую Тръбата, Панти За Превключване, Навес, Брезент за Къмпинг, Тел Палатка с

Buyers rating:
BGN 4.58

Налично

ЕЛАСТИЧНАТА ВЪЖЕ ЗА КЪМПИНГ - Тези топката бънджи-въжета са изключително здрави и надеждни за всички възможни нуждиБЪНДЖИ-ВЪЖЕТА - продуктът е предназначен за закрепване на tarps до каркасам навес или други неподвижни точки.Позволява леко да се движите, също може да удължи живота на tarps и подложки.ЛЕНТА БЪНДЖИ топки-Строга система за контрол гарантира качеството на продукта.АКСЕСОАРИ ЗА ПАЛАТКИ - Само за няколко секунди пазете нещата си там, където имате нужда от тях, просто проденьте ги люверсы, около шест или нещо друго, което трябва да се затегне.БЪНДЖИ-въжета БРЕЗА BALL - Бънджи премиум-клас, специално разработени и тествани с помощта на висококачествена пластмаса и преработени UV-радиация бънджи кабел, който може да издържи конкуренция.Пратката включва 10 х топка бънджи-въжета, Особености-Строга система за контрол на качеството ви гарантира еластична въже за къмпинг. - Произведен от висококачествен гумен материал, той е и използва бънджи топка за връзване. - Лесен за използване и переноске, за многократна употреба и черта-богат.Широко се използва за съхранение вкъщи и активен отдих на открито, в маршируване палатки. - Цвят : Черни кабели за тарзанки за беседки. - толкова много приложения, като например къмпинг, планина колиби или навеси, плътно обвързване на рафтовете и т. Черна топка бънджи. - Материал : Гума бънджи кабел с шариковыми двата края.20 инча, черен кабел за бънджи. - Бънджи-балони могат да бъдат широко използвани в различни помещения и на открито за закрепване на различни предмети към брезентовым бънджи шнурам.Информация за стоки Топката бънджи за бънджи-въжета, особено удобни за поставяне на навес, tarps, откидных капаци на палатки, шатри за събития и много други, благодарение на конструкция, с отточна край. закрепване за бънджи-топки, Независимо от това, събирате ли неща за екскурзия, затегнете ли на палатка или на калъф за навес, привязываете багажник, това е инструмент, който ще ви помогне да го направим.

Подробности

Подобни продукти в категория