• Новинка
Aselpida Обновен Сгъваема Табуретка, 400 паунда, Сгъваеми Столове за Възрастни, Преносим, Разтегателен Столче за Къмпинг, Риболов, Туризъм, барбекю на Открито, Регулируе?

Aselpida Обновен Сгъваема Табуретка, 400 паунда, Сгъваеми Столове за Възрастни, Преносим, Разтегателен Столче за Къмпинг,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

✦ ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ И ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ : Двупластова обтегач е по-устойчиваВисока носеща способност, 400 паунда, матирана повърхност за сядане, нескользящая възглавница и кръгло седалка, правят нашия сгъваема табуретка здрав, красив и просторен.Нескользящая тампон за шрифт в дъното има противоскользящий дизайн, който притежава добра устойчивост, противоскользящим покритие и сигурността. ✦ПОРТАТИВЕН и ЛЕК : Конструкцията на бравата има много крепостните колани, седалка cyclone се обръща и се сгъва лесно.Самият продукт има каишка, можете да го носите в ръка или през рамо, сгъваема табуретка в сгънат вид височина 3,9 инча, много удобен за носене, да се излиза навън. ✦ РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА : Нашият разтегателен походный стол се е приспособил конструкцията на бравата.Можете свободно да регулирате седалката в съответствие с вашия ръст.Нашите седалки имат 6 нива, а височината може да се регулира чрез просто завъртане на седалката.Широк диапазон от височини го прави подходящ за възрастни и деца. ✦КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ : с Малък размер и лесна за осъществяване, са предимствата на нашите продукти.Регулируема презрамка столчето го прави лесно за носене в ръка или окачен на рамото.Идеално за туризъм, къмпинг, риболов, барбекю, градина, пикник, плаж, лов на открито и т., И тя може да се използва в помещения, като хол, спалня, баня, хотел, офис, лодка. ✦ За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти най-доброто изживяване за пазаруване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, можете да се свържете с нас по всяко време, независимо дали преди или след покупката.Ние ще реши този проблем за вас възможно най-скоро.Пожелаваме ви приятно пазаруване.Нашите пластмасови сгъваеми столове са подходящи не само за работа на открито, но и в затворени помещения.Може да се използва за къмпинг, риболов, туризъм, лов, пикник, барбекю, опашката, хол, спалня, баня и т. лесно инсталиране, нашите прибиращи столове имат общо 4-стъпало за използването на седалката.

Подробности

Подобни продукти в категория