• Новинка
Пластмасова кутия Fdit, Компактна Кутия За Съхранение на Сирене Голям Капацитет за съхранение с Капак-Нож, Подходяща за домашно Кухненско на хладилника (Сив)

Пластмасова кутия Fdit, Компактна Кутия За Съхранение на Сирене Голям Капацитет за съхранение с Капак-Нож, Подходяща за домашно

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Добра запечатване】Кутия за прибори има капак, който се затваря добре и позволява да се избегне смесването на други аромати 【Спестяване на пространство】Скоростна компактен и малък, подходящ за настаняване в хладилник, без да заема място. 【Голям капацитет】 Пластмасова кутия има по-голяма вътрешна капацитет за съхранение, в която могат да се съхраняват блокове с различни форми. 【Многофункционална кутия】 Тази кутия, е универсална и може да се съхранява не само сирене, но и овце мазнини.Това е много практично. 【С Нож】Кутия за съхранение на сирене идва с нож, който е по-удобен за използване и подходящ за ежедневна употреба.Параметри : Тип на продукта : Пластмасов коробкаматериал : Пластмаса, неръждаема стомана Дължина : прибл. 19 см / 7,5 см, Височина : приблизително 6,5 см / 2.6 инча Тегло : около 175 г / 6,2 грама съдържание на Пакета : 1 х пластмасова коробка1 х нож.

Подробности

Item Type:
Plastic Box
Material:
Plastic, Stainless Steel
Length:
Approx. 19cm / 7.5in
Height:
Approx. 6.5cm / 2.6in
Weight:
Approx. 175g / 6.2oz
Package List:
1 x Plastic Box:
1 x Knife:

Подобни продукти в категория