• Новинка
PEAKXCAN Клетчатая Косметичка За грим, по-Голямата Голям Пътна Клетчатая Косметичка, Преносим Кожа Водоустойчив Дамски Косметичка-Органайзер за пътуване, с дръжка и Р?

PEAKXCAN Клетчатая Косметичка За грим, по-Голямата Голям Пътна Клетчатая Косметичка, Преносим Кожа Водоустойчив Дамски Косметичка-Органайзер

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

✅ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ЗА СЪХРАНЕНИЕ : В тази косметичке достатъчно място за съхранение на всичко си грим и козметични принадлежности от първа необходимост, като червило, блески за устни, четка за грим, сенки за очи, палитра за грим, гребени, средства за грижа за кожата, лак за нокти, инструменти за нокти-арт, шампоан и много други ✅ Обща обжалване DURABLE.И тъй като всичко е внимателно се съхранява вътре, бързо и лесно да намерите това, което ви трябва. ✅ КАПАЦИТЕТ : При размери 10 x 5 x 5 инча тази козметични чанти достатъчно за 5-7 дневни пътувания и ежедневна употреба.В просторния салон може да се побере цялата си козметика в реален размер, инструменти за грим, тоалетни принадлежности и стоки от първа необходимост за пътуване. ✅ ОТДЕЛЕН КЛОН : В тази косметичке за пътуване е предвидено специално място за четки и маски за лице, за да ги предпазите от прах. ✅ ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Тази косметичка за жени е лесна и е подходяща за ежедневна употреба или като несессера за пътуване.Това също е чудесен начин да организирате своя грим у дома, като я прави чудесен подарък за празник или рожден ден за жени и момичета.

Подробности

Подобни продукти в категория

Керамични пътна чаша Дисни Са
  • Новинка
Оценки:

Керамични пътна чаша Дисни Са

Истински, оригинален, автентичен магазин на "Дисни"Висока керамична чаша за кафе лате.Плътно прилепнали

BGN 1.33