• Новинка
400-Листа Паус А4 Полупрозрачна Преводна хартия художник Лесен Фигура, Анимация Скици Прозрачна Копирна хартия за молив, маркер и мастило (8,5 x 11,7 инча)

400-Листа Паус А4 Полупрозрачна Преводна хартия художник Лесен Фигура, Анимация Скици Прозрачна Копирна хартия за молив,

Buyers rating:
BGN 5.49

Налично

? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 400 парчета прозрачна бяла хартия за рисуване, размерът на всяко парче прозрачна хартия за рисуване е около 21,6x27,9 см /8,5x11,7 инчаТова е достатъчно, за да отговарят на вашите различни цели в областта на изкуството и занаятите, и може да се използва в продължение на дълго време. ? Отличен материал : Хартия за рисуване е изработена от висококачествена мека тънка хартия, която е с ниско тегло, висока яснота на картината и прозрачност, с фина текстура на повърхността, свеж и гладък почерк и не се разсейва мастилото. ? Лесна за използване : просто използвайте прозрачна хартия за корици на книги с мультфильмами, илюстрации и всякакви други рисунки, които вие искате да рисувате.Тъй като той по-прозрачна, можете да ясно да рисува химикалка или молив. ? Широк спектър от приложения : използва се за възпроизвеждане, рисуване, colorization, бродерия, комикс, анимация или печат, създаване на миниатюри, паус, албуми, наслагване на снимки и на различни други творения, както и за фотопокрытия етикети, стикери, картички, гумени печати, работи от хартия и т. ? Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас. ? Предпоставка включва в себе си : Вие ще получите 400 парчета прозрачна бяла хартия за рисуване, размерът на всяко парче прозрачна хартия за рисуване е около 21,6x27,9 см /8,5x11,7 инча.Това е достатъчно, за да отговарят на вашите различни цели в областта на изкуството и занаятите, и може да се използва в продължение на дълго време. ? Отличен материал : Хартия за рисуване е изработена от висококачествена мека тънка хартия, която е с ниско тегло, висока яснота на картината и прозрачност, с фина текстура на повърхността, свеж и гладък почерк и не се разсейва мастилото. ? Лесна за използване : просто използвайте прозрачна хартия за корици на книги с мультфильмами, илюстрации и всякакви други рисунки, които вие искате да рисувате.

Подробности

Подобни продукти в категория