• Новинка
Украса от 7 Кристални Камъни Чакра: Лечебни Кристали на Фън Шуй Скъпоценен Камък за Чакри, Биолокационный Махалото, Окачване на Късмет за Дома, Йога, Медитация, Укра?

Украса от 7 Кристални Камъни Чакра: Лечебни Кристали на Фън Шуй Скъпоценен Камък за Чакри, Биолокационный Махалото, Окачване

Buyers rating:
BGN 31.00

Налично

Той може да даде добър декоративен ефект и повече жизненост на вашата стая подходящ за украса на домове, автомобили, щори, врати, дворове и т., изящна изработка, дребни детайли и материали премиум-клас, които осигуряват популярност и практичност.Идеалният подарък за тези, които тепърва започват да се опитва лечебни кристали, любителите на йога и колекционери кристални самоцветов.Свързан към чакрам, той усилва вибрациите и освобождава положителна енергия, която може да окаже добър ефект върху тялото и ума. много подходящ за енергийния баланс, медитация, кристаллотерапии, лечение, терапия, рейки и т. Той може да е добър декоративен ефект и повече жизненост на вашата стая. подходящ за украса на домове, автомобили, щори, врати, дворове и т., изящна изработка, дребни детайли и материали премиум-клас, които осигуряват популярност и практичност.Идеалният подарък за тези, които тепърва започват да се опитва лечебни кристали, любителите на йога и колекционери кристални самоцветов.Свързан към чакрам, той усилва вибрациите и освобождава положителна енергия, която може да окаже добър ефект върху тялото и ума. много подходящ за енергийния баланс, медитация, кристаллотерапии, лечение, терапия, рейки и т. Описание на Този медальон е изработен от материали с добро качество, е трайна употреба.Уникален дизайн прави този медальон е по-изискан и отличителен.Поглощайте, премахване на стреса и намаляване на други отрицателни чувства, укрепване на тялото и ума.Идеален за кола, дрехи, чанти, домове, прозорци и други места.Характеристики Материал : кристал - Цвят : както е показано - Размер : 1, 50 X1, 50 X25, 00 см 0, 59 X0, 59 X9, 82 инча - Свързан към чакрам, той допринася за вибрации и освобождава положителна енергия, която може да окаже добър ефект върху тялото и ума.- много подходящ за енергийния баланс, медитация, кристаллотерапии, лечение, терапия, рейки и т. - Идеалният подарък за тези, които тепърва започват да се опитва лечебни кристали, любителите на йога и колекционери кристални самоцветов.

Подробности

Подобни продукти в категория