• Новинка
RDBSMGX Тип G Възглавница за бременни Ергономична Възглавница за цялото тяло Възглавница за Хранене е Подвижна Независим Подложка Възглавница за подкрепа на Корема н?

RDBSMGX Тип G Възглавница за бременни Ергономична Възглавница за цялото тяло Възглавница за Хранене е Подвижна Независим

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

1 Ергономичен дизайн : научен ергономичен дизайн, отговаря на физиологичен извивката на бременна майка, предпазва шиен отдел на гръбначния стълб, облекчава натиска върху врата, истинска защита талия, плътно прилепнали талия, поддържа декомпресиране на корема, научна поддръжка на корема и 25 °. Възглавница за бременни тип G : тя може да се превърне в една възглавница за бременни, когато ви е необходимо.U-образна възглавница за бременни, компактен и удобен за пътуване, включително вашата собствена чанта : от спалнята до дивана и вашия любим фотьойл за спане, възглавница за бременни прави пътуването лесно. Най-добрата възглавница за бременни : независимо от това, дали сте на първия, втория или третия триместър на бременността, нашите удобни възглавници ще мека подплата и подкрепа за вас и вашето дете. Мултифункционална възглавница : Нашата възглавница за хранене може да осигури удобното положение за сън на онези, които лежат на гърба, ничком и на ребрата.Можете също така да се сгуша и да се отпуснете, четенето или гледането на телевизия. Подходящ е за всички : нашите удобни възглавници са подходящи за възрастни от всяка възраст и комплекции.Можете да го използвате и като op възглавници, за да се гарантира подплата там, където ви е необходимо. Ергономичен дизайн : научен ергономичен дизайн, отговаря на физиологичен извивката на бременна майка, предпазва шиен отдел на гръбначния стълб, облекчава натиска върху врата, истинска защита талия, плътно прилепнали талия, поддържа декомпресиране на корема, научна поддръжка на корема и 25 °. Възглавница за бременни тип G : тя може да се превърне в една възглавница за бременни, когато ви е необходимо.U-образна възглавница за бременни, компактен и удобен за пътуване, включително вашата собствена чанта : от спалнята до дивана и вашия любим фотьойл за спане, възглавница за бременни прави пътуването лесно. Най-добрата възглавница за бременни : независимо от това, дали сте на първия, втория или третия триместър на бременността, нашите удобни възглавници ще мека подплата и подкрепа за вас и вашето дете. Мултифункционална възглавница : Нашата възглавница за хранене може да осигури удобното положение за сън на онези, които лежат на гърба, ничком и на ребрата.

Подробности

Подобни продукти в категория

Яке Nike 2020-21 FC Barcelona Tech Pack - 2020/21
  • Новинка
Оценки:

Яке Nike 2020-21 FC Barcelona Tech Pack - 2020/21

Полиестер, Памук, Ликра, ВискозаПроизведено в САЩ или са внесени.Еластичната закопчалката.Стандартна з�

BGN 0.67