• Новинка
Тренировки за бродерия, Комплект от 3 Дыроколов, 1 инча, Форма за хартия Удар, Перфоратор за scrapbooking, картички Направи си сам, картички за рожден ден (Влак, Короната и К?

Тренировки за бродерия, Комплект от 3 Дыроколов, 1 инча, Форма за хартия Удар, Перфоратор за scrapbooking, картички Направи

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Идеалният избор】Корпус удар на craft е издръжлив и траен, вътрешно остър нож и се отличава с високо качествоРазмер на занаятчийското удар : 2.75*2 инча; размер на пробиване : 1 инч.Ние имаме форми на пера, короната и колокольчика по ваш избор. 【Лесна употреба】 Пружина на лоста бързо скача, удря без усилие, както и лесно премахва желаните от вас модели.Вътрешно острието бързо е преустановена, така че няма нужда да се притеснявате за това, че на хартия се заби в канавке. 【Гаранция за сигурност】Тренировки занаятите са компактни и леки, и на целия процес на пробиване сигурно.Няма риск поранить ръце.Дъното е снабдено с пластмасов капак, предотвращающей загуба на фигурата навсякъде. 【Приложими материали】Можете да използвате обикновена бяла хартия, EVA, прозрачна хартия, etc.to направете дупки на добра форма.Ние се препоръчва да се използва хартията не е прекалено дебела, иначе тренировки не са могли. 【Многоцелеви】Те са много подходящи за извършване на работи, картички за рожден ден, празнични картички и пробиване работи, за украса на вашите дарби.Елате и поръчайте сега!. 【Идеалният избор】Корпус удар на craft е издръжлив и траен, вътрешно остър нож и се отличава с високо качество.Размер на занаятчийското удар : 2.75*2 инча; размер на пробиване : 1 инч.Ние имаме форми на пера, короната и колокольчика по ваш избор. 【Лесна употреба】 Пружина на лоста бързо скача, удря без усилие, както и лесно премахва желаните от вас модели.Вътрешно острието бързо е преустановена, така че няма нужда да се притеснявате за това, че на хартия се заби в канавке. 【Гаранция за сигурност】Тренировки занаятите са компактни и леки, и на целия процес на пробиване сигурно.Няма риск поранить ръце.Дъното е снабдено с пластмасов капак, предотвращающей загуба на фигурата навсякъде. 【Приложими материали】Можете да използвате обикновена бяла хартия, EVA, прозрачна хартия, etc.to направете дупки на добра форма.Ние се препоръчва да се използва хартията не е прекалено дебела, иначе тренировки не са могли.

Подробности

Подобни продукти в категория