• Новинка
Комплект за грим ICE LOVE All in One, женски пълен комплект за грим от 8 теми, задължително подаръчен комплект за начинаещи или професионални комплекти за грим за начинаещи.

Комплект за грим ICE LOVE All in One, женски пълен комплект за грим от 8 теми, задължително подаръчен комплект за начинаещи

Buyers rating:
BGN 11.72

Налично

【Съдържание на комплект за грим】 : Този комплект за грим съдържа много цветове и стилове, което дава възможност да се намери на грим, който ви подхожда най-добреКомплект за грим "Всичко в едно" включва в себе си : бархатную червило * 4, руж * 1, сенки за очи * 1 молив за вежди * 1, коректор * 1 - най-сладък подарък за вашите близки. 【Водоустойчив и издръжлив】 : В този женски комплект за грим висококачествени съставки, с копринен блясък, лесно се смесва и се нанася, траен резултат, той е водоустойчив и не съдържа оцветители.Подходящ за най-различни цветове на кожата, създаване на ясен и брилянтен surround грим. 【Лекотата на използване и переноске】 : Лесен за използване и удобен в чорап.Лесно се нанася, за получаване на прозрачно, блестяща 3 D покритие за лицето.Между другото, за всеки цвят си има отделен контейнер.Отличен за пътуване или дълги почивки. 【Идеален стартов пакет】 : Комплект за грим за начинаещи жени.Универсален автомобилен комплект за грим за ярък грим.Универсален комплект за грим е идеален за всякакъв начин в цял ръст.Независимо дали сте професионален гримьор или начинаещ художник грим, обичате да експериментирате с различни образи и стилове или наскоро реши да научите повече за красивия свят на грим, този подаръчен комплект за грим определено ви е нужен!. 【Услуги】 : Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим ги за вас възможно най-скоро. Забележка : Този продукт може да се използва само външни и козметични цели, и трябва да се поставят на място, недостъпно за бебета и малки деца.Моля, не използвайте, ако имате алергия на кожата или дискомфорт (молив за вежди може да кристаллизовать млечен восък, което е нормално явление и може да се използва в нормален режим) Условия на съхранение : Моля, съхранявайте на хладно и сухо място, да се избягва излагането на пряка слънчева светлина.

Подробности

Подобни продукти в категория